100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ring av 14 karat gull med fast kule

kr 669,00
På lager

Stilren og praktisk kulering av 14 karat gull. Stilren fordi det ikke er annet enn en rund ring i én farge med en enkelt kule og praktisk fordi det ikke er noen låsemekanisme som er vanskelig å håndtere, eller som faller ut av smykket og blir borte. Kulen er nemlig loddet fast på den ene enden av ringen, så den blir en del av ringen. Det er dermed snakk om ét smykke uten løse deler.

Ringen åpnes og lukkes ved å vri ringens to ender fra hverandre, så smykket får form som en twisterring. På den måten beholder man smykkets elastisitet. River man endene fra hverandre, vil smykket bli ødelagt og deformert.

Piercingringen her kan brukes i flere forskjellige piercinger. Den finnes nemlig i flere forskjellige trådtykkelser og diametre, som du selv velger i boksen over, hvor du samtidig skal ta stilling til om du ønsker din nye ring tilsendt i en vanlig gul 14 karat gullvariant eller om det skal være den mer blanke utgaven, hvitt gull.

Detaljer
NameRing av 14 karat gull med fast kule
SKURing-111
LåstypeTwist
TypeEndeløs ring
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Nesebor, Septum, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Labia, Klitoris hette, Frenum, Hafada, Lorum
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ring av 14 karat gull med fast kule
Din vurdering:
Ring av 14 karat gull med fast kule