100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plugg av mahognitre med sten

kr 119,00
På lager

Virkelig lekker organisk plugg som er laget av flott mahognitre med en tydelig struktur av årene i treet. Mahogni er en av de fineste tresortene som fås på markedet og er ut over dets åpenbare skjønnhet, også serdeles hardt og holdbart. Det er snakk om en tresort med et varmt og gyldent skjær som opprinnelig stammer fra noen av verdens mer tropiske eget.

Denne pluggen som fås i seks forskjellige størrelser, er pussett opp så den har en helt glatt overflate samt myke avrundede kanter. Pluggen er flat og lik på begge sidene, på nær den ene klare lille stenen som er satt inn som pynt på forsiden. Stenen er nedsenket i treet så den nesten er plan med pluggens overflate og er fasettskåret som en diamant så den skinner og glimter fra alle vinkler når lyset treffer den. De flate sidene får dessuten pluggen til å sitte pent plan med øreflippen.

Man er altid ekstra god med sin hud når man velger å bruke organiske materialer i sine piercinger samt stretch. Organisk materiale lar nemlig huden puste selv når smykket sitter i, hvilket også minsker risikoen for eventuel lukt.

Alternativt kan du også ta en kikk på vår tunnel av tre med lite hull i stedet for en sten men med samme "skjeve" plassering som stenen har på pluggen.

Detaljer
NamePlugg av mahognitre med sten
SKUPlug-102
TypePlugg
MaterialeTre
FargeBrun
Dybde11 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plugg av mahognitre med sten
Din vurdering:
Plugg av mahognitre med sten