SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Plug med detaljeret front og opalsten

kr 129,00
På lager

Her er det perfekte stretchingsmykke til deg som virkelig ønsker å vekke oppsikt med ditt stretch. Her får du nemlig en plug som er så detaljerik og raffinert, at den med sikkerhet vil snu hoder når du kommer gående forbi med smykket i øret.

Denne nærmest guddommelige pluggen er først og fremst gullbelagt overalt, på nær den midterste delen av fronten. Her finner du nemlig en flott sort emalje som skaper en dynamisk kontrast mellom de to flotte mønsterdelene på fronten. Innerst ses midt-mønsteret, som som prikken over i'en er utstyrt med en bedårende opalsten midt i sentrum. Ytterst ses en hel ring av detaljert mønster, og mellom de to mønsterdelene finner du så den flotte sorte fargen som skiller de to.

Denne pluggen fås til og med i mange forskjellige størrelser, som rangerer fra 3 mm. til 16 mm. i diameter. Med så stort utvalg av størrelser, er det mulighet for de fleste med et stretch å skaffe seg en av disse fantastiske flotte pluggene.

Hvis du spekulerer på hvordan du skal få smykket i og ut av øret, kan vi berolige deg med at det også er tenkt på funksjonaliteten i dette designet. Smykket er nemlig forsynt med et skruegjenge bakpå, slik at bakenden bare kan skus av, før pluggen føres inn i ditt stretch, hvoretter bakenden ganske enkelt skrus på igjen.

Detaljer
NamePlug med detaljeret front og opalsten
SKUPlug-151
LåstypeUtvendig gjenge
TypePlugg
MaterialeKirurgisk stål
Dybde14 mm.
StentypeSyntetisk opal
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Plug med detaljeret front og opalsten
Din vurdering:
Plug med detaljeret front og opalsten