Plug av tre med perlemor og kobbertråd

Tilgjengelighet: På lager

NOK 149,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Organiske materialer egner seg utrolig godt til ferdiggrodde piercinger, siden det kan redusere dårlig lukt ved å la materialet puste. Det er også passende for personer som lider av allergi, siden organiske materialer ikke inneholder nikkel. Ulempen ved de organiske materialene er dog at de er en smule skrøpelige - de er overfølsomme for fukt og for høy varme, siden dette kan føre til at de sprekker eller mister sin form. Smykkene krever bare en smule mer omsorg, til gjengjeld får du et utrolig fint smykke, som også er godt for deg.

Pluggen som du har klikket deg inn på er også laget av et organisk materiale, nemlig tre. Smykket finnes i størrelser fra 10 mm. og opp til 25 mm., så det er desverre ikke et smykke for nybegynnere innenfor stretching - det er dog noe man kan se fram til mens man stretcher. På fronten av smykket sitter det en liten plate av perlemor i midten, som er omgitt av en kobbertråd. Det høres nok litt underlig ut hvis man leser det uten å ha sett smykket - men det kler faktisk pluggen utroligt godt.

Siden pluggen er laget av tre gjør vi også oppmerksom på at det kan være små variasjoner i de forskjellige smykkene - men det er vel også en del av sjarmen med organiske smykker.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Plug-169
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallængde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringe etc. Det bærende stykke (det stykke som reelt sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre, hvis smykket f.eks. har 1.5 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1.5 mm. vil gi et fritt stykke på 7 mm.
Materiale Tre
Dette smykket er laget av tre. Tre er et organisk materiale og kan derfor variere i farge og struktur. Det er allikevel sjarmen med tre og blir derfor sett som et pluss. Tre er også varme- og fuktfølsom og kan derfor gå i stykker hvis det utsettes for det. Noen tresmykker kan inneholde farge og kan, hvis de utsettes for fukt, farge litt av - Det er ikke farligt da det er naturlig farge fra smykkets kilde.
Sekundær materiale Perlemor
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Plug av tre med perlemor og kobbertråd
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder