• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 189

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vare 1 til 48 av totalt 189

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Traguspiercing – et flott og feminint piercingsmykke

Traguspiercinger blir av mange betegnet som et flott piercingsmykke som utstråler feminine vibes. Hos BodyMod.no seller vi disse traguspiercingene. Vårt utvalg er stort og du kan uten tvil finne et tragussmykke som faller deg i smak. Hos BodyMod.no har vi fokus på høy kvalitet, lave priser og en fortreffelig kundeservice. Derfor kan du trygt bestille ditt neste tragussmykke hos oss.

Hva er en traguspiercing?

En traguspiercing er en ørepiercing i den lille huden/brusken ved inngangen av øret. Hos oss kan du finne et hav av forskjellige piercingsmykker til din traguspiercing. Traguspiercingen blir som sagt betegnet som en veldig feminin piercing, hvorfor mange kvinner velger å få den laget for å utstråle en viss kvinnelighet. Det gode ved traguspiercingen erat du kan bruke mange forskjellige piercingsmykker. Du kan både bruke stav, ringer, labret studs m.m.

Hvordan lages en tragus piercing

Man lager en traguspiercing ved å føre en nål igjennom den lille hudflappen ved øret. Nålen er selvfølgelig 100% steril for å unngå infeksjon. Noen personer opplever en litt smerter ved å få utført denne piercingen, men smerten avhenger mye av smerteterskelen til den spesifikke personen, samt hvor god og erfaren piercer du benytter er. Benytter du en veldig erfaren piercer, så er det vanligvis mindre smertefullt enn hvis du benytter en uerfaren piercer.

Vi fraråder på det kraftigste å få laget denne piercingen med en ørepistol. Ved å bruke en ørepistol øker du markant sjangsen for å få arr og infeksjoner i piercingen. Derfor bør du benytte deg av en profesjonell piercer som bruker en steril nål til å pierce med.

Kan man bli døv av en tragus piercing

Det korte svaret er: Nei, det kan du ikke. Det har i løpet av de seneste årene florert rykter som påstår at man kan bli døv når man får utført en traguspiercing. Dette er falske rykter og det er aldri funnet bevis for at man skulle miste hørselen ved å få en slik piercing. De personene som har startet ryktene, mener at arrvevet i øreflippen vil vokse og dermed lukke hullet inntil øret. Som sagt er det ikke funnet beviser for at dette skulle ha funnet sted. Og hvis arrvevet skulle vokse seg stort, så kan man med en simpel operasjon lett fjerne det. Så du kan trygt få laget en traguspiercing slik som tusenvis av andre nordmenn har – det er ingen problem.

Vil du vite mer om traguspiercinger?

Hvis du godt kunne tenke deg å vite noe mer om piercinger, i dette tilfellet traguspiercinger, anbefaler vi at du tar et kikk på vår informasjonsblogg. På informasjonsbloggen har vi nemlig samlet en masse omfattende artikler om piercing, noe som kan gjøre deg mye klokere på piercingverdenen. Du kan bl.a. lese om de forskjellige materialene som piercinger blir laget av. Det kan for eksempel være organiske materialer som i den siste tiden er blitt veldig populært blandt piercingelskere.

Har du et spørsmål om piercingsmykker som du ikke finner svaret på, så er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Så skal vi nok hjelpe deg med å finne svar på dine spørsmål.