• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 219

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vare 1 til 48 av totalt 219

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Helixpiercing – en veldig populær piercing

Helixpiercingen blir faktisk betegnet som en av de mest populære og mest utbredte piercinger i Norge. Vanlige øreringer er selvfølgelig mer populære og utbredt, men hvis man unnlater å telle med dem, så er helixpiercingen faktisk i toppen.

Unge kvinner får spesielt laget en helixpiercing. Grunnen til dette er at det gir et feminint look, og piercingen er samtidig veldig lett å lage. Under kan du lese mer om helixpiercinger. Vi anbefaler deg å lese videre hvis du gjerne vil vite mer om vårt store utvalg av helixpiercinger og bli klokere på hva du ikke skal gjøre hvis du har en såkalt helixpiercing.

Finn en flott helixpiercing i vårt store utvalg

Her i nettbutikken kan du finne et stort utvalg av forskjellige helixpiercinger. Hos BodyMod.no har vi noe for enhver smak. Akkurat nå har vi bl.a. helixpiercinger som er gullbelagte. Gullbelagte piercinger er utrolig flotte hvis du samtideg bærer et gullsmykke et annet sted – f.eks. rundt halsen.

Våre helixpiercinger er selvfølgelig av en veldig høy kvalitet. Hos BodyMod.no går vi ikke på kompromiss med kvaliteten – vi ønsker å levere kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Derfor kan du trygt handle hos oss.

Hvordan lages en helixpiercing?

En helixpiercing blir laget på stort sett samme måte som alle andre piercinger. Men det er forskjell på om du får laget din piercing hos en profesjonell piercer eller hos din gull- eller sølvsmed. Vi anbefaler til hver tid å benytte deg av en profesjonell piercer, da du ikke får oppnådd et så flott resultat.

Gode råd om din helixpiercing

Hvis du har en helixpiercing eller nettopp har fått laget en, så bør du lese her. Du bør alltid unngå å pelle på din piercing. Hvis du har smuss på fingrene, vil dette sette seg i piercingen og senere utvikle seg til en infeksjon. Derfor bør du alltid vaske dine henner grundig før du begynner å røre ved din piercing.

Utover å ha rene fingre, bør du også så godt som mulig unngå å plassere hårspenner og lignende i nærheten av din helixpiercing. Hvis du for eksempel har plassert hårspenner for tett på helixpiercingen, kan du være så uheldig at din piercing henger seg fast i spennen – og det er i allefall ikke godt. Du bør også passe veldig på i forhold til make-up og hårspray. Du bør for alt i verden unngå at disse to tingene kommer i kontakt med din helt nye helixpiercing. Når din piercing er 100% grodd, kan du godt bruke hårspray og make-up i nærheten. Men du bør allikevel være forsiktig når du påfører det.

Hvis du følger rådene ovenfor, så sikrer du at din piercing får de beste vilkårene for å gro optimalt og samtidig forbli fin på lengre sikt. Når din piercing er grodd og stadig gror, anbefales det at du renser jevnligt din piercing med pleieprodukter. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av pleieprodukter som kan hjelpe deg med å rense din piercing på en optimal måte.

Vi ønsker deg hell og lykke med din nye helixpiercing.