100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Piercingkule med mange stener

kr 99,00
På lager

Piercingkuler til staver er normalt laget av stål og har enten en enkel kule i toppen eller ingen stener i det hele tatt. Det er ofte litt enten eller.

Med denne kulen kan du sette en helt annerledes preg på din piercing. Kulen skiller seg ut fra alle andre kuler, ved at den har en gjenge av stål som er omkranset av mange små stener. Man kan altså ikke se stål gjengen før kulen sitter på smykket. Kulen har i tillegg fått en flott glatt overflatebehandling i form av en akrylbelegning som gjør at stenene er gjemt under den klare akrylen og dermed ikke kan falle av ved f.eks. varmepåvirkning, som man ellers godt kan oppleve med sten som bare er limt fast. Du får med andre ord en kule som er laget av den beste kvalitet og som du vil få glade av i veldig lang tid - Det er uansett om det er til en labret, en hestesko, en tungepiercing eller en navlepiercing. Det er kun deg selv (og målene på kulerne) som setter grenser for hvor du kan benytte dem. da det er gjenger i, kan de naturligvis ikke benyttes som kuler i en kulering.

Du velger selv farge, trådtykkelse samt kulediameter i boksen over. Du kan velge mellom henholdsvis en klar, rosa, turkis, lyseblå, aurora borealis samt en gull/gul/oransjelignende farge.

Detaljer
NamePiercingkule med mange stener
SKUBall-34
LåstypeUtvendig gjenge
TypeLøs kule
MaterialeAkryl
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Piercingkule med mange stener
Din vurdering:
Piercingkule med mange stener