SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ørepiercing med firfisle og stener

kr 119,00
På lager

Gå den unike vei og la denne frekke lille fyren kravle rundt på ditt øre! Det er selvfølgelig bare tull, for denne flotte lille firfislen kravler naturligvis ingen steder, det ser bare sånn ut når smykket sitter i ditt øre. Firfislen her er nemlig så detaljert utført at den nærmest ser helt levende ut. Det er ikke snakk om et vanlig flatt smykke, men om en firfisle med 3D form og ekte krokodillehud, nesten da.

Du kan velge å bruke smykket i din tragus, hvor dyret vil legge seg pent langs din indre ørekant, mens det ser ut som om at føttene kravler opp langs ytterkanten. Smykket kan dog også brukes i en helixpiercing, eller bare i en helt vanlig ørepiercing. Her styrer du selv hvilken vei firfislen skal vende, og om det f.eks. skal se ut som om det er på vei inn i øret, eller på vei vekk fra det.

Ditt nye lille kjæledyr er dekorert med vakre klare stener på ryggen, som absolutt trekker til seg oppmerksomhet når firfislen skal luftes. Hvis du er gal etter unike smykker som har massevis av sjel og en god porsjon kreativitet i designet, så vil dette nydelige smykket helt sikkert være noe for deg.

Detaljer
NameØrepiercing med firfisle og stener
SKUBarbell-46
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeØrepiercing
PlasseringØreflipp
Lengde6 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse3 mm.
FargeBlank
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ørepiercing med firfisle og stener
Din vurdering:
Ørepiercing med firfisle og stener