SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Ørepiercing formet som hjerte med stenhjerte

kr 109,00
På lager

Hjerte med hjerte er hva du får hvis du kjøper dette piercingsmykket. Selve smykket er formet som et hjerte, hvor det er blitt montert en liten sten på siden, som også er hjerteformet. De indre målingene av dette hjertet har en bredde på 11mm og en høyde på 9mm. Den lille stenen måler ca. 4x4 mm. og er plassert på hjertets høyre side, som du også kan se på produktbildet. Hjertet er kun synlig fra fronten.

Smykket brukes for det meste i peircinger som tragus-, helix- og daithpiercinger. Alle tre er ørepiercinger, hvor tragus er den mest populære. Men daithpiercingen har blitt utrolig populær, etter man har funnet ut at den hjelper mot migrene - Derfor kalles nettopp denne type piercing også for en migrene-piercing. Vi anbefaler ikke at man prøver å sette denne typen piercing selv - Gå til en piercer som har erfaring på det området.

Hjertet kan velges i forskjellige fargekombinasjoner, hvor du selv velger fargen på henholdsvis metallet og stenhjertet. Det gjør du i kombinasjonsboksene over.

Detaljer
NameØrepiercing formet som hjerte med stenhjerte
SKUEar-30
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeTwist
TypeØrepiercing
PlasseringHelix, Forward helix, Daith
MaterialeMessing
StentypeKubisk zirkonia
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Ørepiercing formet som hjerte med stenhjerte
Din vurdering:
Ørepiercing formet som hjerte med stenhjerte