SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Neseskrue av ptfe i flere farger

På lager

Drømmer du også om å finne et nesesmykke som er både vakkert, behagelig og praktisk på samme tid? Så er det mulig at din drøm nå går i oppfyllelse! Her kan vi nemlig presentere deg for en neseskrue av PTFE i flere farger som oppfyller stort sett alle de kravene man nesten kunne tenkes å ha til et nesesmykke. Som navnet antyder, så er denne neseskruen laget av PTFE som er et fleksibelt plastmateriale som er ultrabehagelig i bruk. I tillegg er PTFE også fullstendig fri for nikkel og er dermed et sikkert materiale for enhver med nikkelallergi.

Formen på dette smykket, som er en skrue som skal vris forsiktig inn på plass i din nesepiercing, er også en kjempe fordel da neseskruer har rykte på seg for å være de nesesmykkene som sitter allerbest fast i nesen. Noen ganger kan det være litt vannskelig å få en neseskrue av metall på plass hvis ikke man er vant til den type smykker, men i og med at denne skruen er av PTFE som er både bløtt og bøyelig, går det faktisk som en lek for de fleste.

Som kronen på verket kan du selvfølgelig velge mellom et hav av farger til din nye nesepiercing, som er utstyrt med en enkel liten diamantformet sten i enden.

Detaljer
NameNeseskrue av ptfe i flere farger
SKUNose-5
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeNeseskrue
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
MaterialePTFE / Bioplast
Kulestørrelse2 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Neseskrue av ptfe i flere farger
Din vurdering:
Neseskrue av ptfe i flere farger