Navlepiercing med stjernetegn

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Navlepiercing med stjernetegn - Velg ditt stjernetegn ovenfor.

Her får du en lekker navlepiercing med et stjernetegn som anheng. Du kan selv velge ditt eget stjernetegn ovenfor, eller stjernetegnet på en venninne hvis du skal bruke det som gave. Alle 12 stjernetegnene er vakkert laget med flere små klare stener.

Selve staven og toppkulen på denne navlepiercingen er naturligvis laget i ekte kirurgisk stål, så du må ikke bekymre deg for f.eks. frigivelsen av nikkel under din hud. Som ved alle andre smykker med anheng, må du huske å passe godt på det og derfor ta det ut når du driver med sport, går i dusjen osv. hvis det skal holde seg flott og rent lenge.

Sternetegnene har følgende datoer:

 • Vannmannen (21. januar – 18. februar)
 • Fiskene (19. februar – 20. mars)
 • Væren (21. mars – 20. april)
 • Tyren (21. april – 21. mai)
 • Tvillingene (22. mai – 21. juni)
 • Krepsen (22. juni – 22. juli)
 • Løven (23. juli – 23. august)
 • Jomfruen (24. august – 23. september)
 • Vekten (24. september – 23. oktober)
 • Skorpionen (24. oktober – 22. november)
 • Skytten (23. november – 21. desember)
 • Steinbukken (22. desember – 20. januar)
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Belly-18
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 10 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale end selve staven og har derfor fått et belegg for å oppnå samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Det er brukt lim i produksjonen av dette smykket. Det kan f.eks. være stener som er limt på, kuler eller andre dekorative elementer som er festet med lim. Lim kan oppløses under vann, så vi anbefaler ikke at dette smykket brukes til daglig bruk, siden det dermed blir utsatt for væsker når du tar et bad, vasker deg eller driver med sport etc.
Farge Sølv
Dette smykket er laget av sølv. Sølv har et høyt innhold av nikkel, og bør derfor ikke brukes hvis din piercing er helt ny eller betent. Bruk kun smykker av sølv hvis din piercing er 100% grodd og den ikke har noen komplikasjoner.
Kulestørrelse 4 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (13)
Perfekt som gave
Karakter
Kjøpte den til en venninne, hun ble kjempeglad for smykket. Det er et flott piercingsmykke, som også er personlig. Review by Wilma
Wow!
Karakter
Det er en superflott piercing, som symboliserer mitt stjernetegn! Den klare hvite fargen er meget pen i sollys. Piercingen ser særlig bra ut hvis man har en smule farge på magen, da den fremstår tydeligere da.

Det er rart at piercingen ikke koster særlig mye, fordi den er laget av kirurgisk stål. Kan klart anbefales!
Review by Stine
Super
Karakter
Er kjempeglad i min med fisken! Meget behagelig og et super flott smykke. Review by Mia
Nice
Karakter
Jeg elsker den! Review by Ann Pedersen
Kjøp den :D
Karakter
Den er morsom å gå med, og min er ikke gått i stykker enda, og jeg har hatt den i lang tid nu :)
jeg vil anbefale å kjøpe den :D
Review by Nina
Flott flott
Karakter
Kjempeflott piercing. Super søtt med så lite og pent anheng, som er personlig <3 Review by Steinbukken Louise
Nice!
Karakter
Super kul piercing! Den er kjempesøt og personlig. Det er massevis av stener på, så det gir et godt spill i navlen. Er super glad for den! :-) Review by Sissel
Yndlings
Karakter
Dette er et superflott og personlig smykke, som man ikke kan la være å elske!

Det veier ikke mye, og man legger nesten ikke mærke til at man bærer det. Så selv om det er anheng i, kan man gå med den hele tiden (:
Review by Maibritt Lund
Personlig piercing
Karakter
Jeg synes det er en flott piercing fordi den forteller så mye om ens personlighet. Mange mennesker vil gjerne vise hvem de er, hvordan de tenker og hva de står for, og det gjør folk gjennom sine klær, musikk og tattoveringer, og her er enda et alternativ :) synes det er kjempefint at man gjennom sine smykker også kan ha litt personlighet. Review by Mette Vibeke Hansen
Pent enkelt smykke
Karakter
Pent enkelt smykke, som er lett, så det er godt hvis det er ens "første piercing med anheng" Review by Sascha
Kult kult kult
Karakter
Elsker tyren <3 Review by Esther
Så pen
Karakter
Har bestilt mitt stjernetegn og er kjempefornøyd med smykket. Toppkulen er dog litt liten i forhold til hva jeg pleier å gå med, men det gjør absolutt ingenting :) Review by Karen
Stjernetegn flott
Karakter
Kjempeflott piercing, kan man kjøpe til gave eller lignende. Super pen Review by Rikke
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Navlepiercing med stjernetegn
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder