SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten

kr 329,00
På lager

Elsker du også søte jentete smykker i god kvalitet? Så ta en ekstra god kikk på denne supersøte og feminine nesepiercingen av ekte 14 karat gull. Smykket her er på alle måter enhver prinsesse værdig, både i form av det kvalitetsbevisste materiale, samt det bedårende designet med de funklende flotte stenene.

Denne nesepiercingen har en myk liten bøy ca. midt på staven, som sikrer at smykket sitter godt og sikkert fast, uten stikkende deler på innsiden, og uten fare for å falle ut. Designet er altså et hakk mer smart og praktisk enn den simplere og helt rette nesestaven.

Selve smykket fås både i vanlig gylden gull, som nok er den gullvarianten de fleste kjenner best, samt i den flotte og stilrene hvitt gull, som bærer et ekstra elegant preg over seg. Du velger naturligvis også selv fargen på din sten, som fås i enten klar, turkis eller rosa. Går du etter den helt stilrene looken, så vil modellen i hvitt gull med den klare stenen være et kjempegodt valg. Går du heller mer etter den fine og feminine looken, så får du nok vanskeligheter med å velge mellom alle de resterende modellene, som alle er like søte og feminine. Men gudsjkelov er prisen helt i bunn for dette vaskeekte gullsmykke, så legg bare en ekstra i kurven, hvis du synes at det er vanskelig å velge :)

Detaljer
NameNæsepiercing af 14 karat guld med rund sten
SKUNose-147
Trådtykkelse0.8 mm.
TypeL- formet
PlasseringNesebor
Lengde6 mm.
Kulestørrelse2 mm.
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten
Din vurdering:
Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten