100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Mattsvart buet stav med stener

kr 99,00
På lager

Her kan du få deg en buet stav til din bryst -eller øyenbrynspiercing som på alle måter vil skape blikkfang og tiltrekke oppmerksomhet. Staven er er nemlig svart som kull men med en matt finish som gir den en flott nedtonet glød i fargen. Den matte svarte fargen står i skarp kontrast til huden og derfor er dette smykket også et av dem som helt sikkert vil bli sett.

Og som om den flotte svarte fargen ikke er nok, så er denne staven faktisk også dekorert med en skinnende flott sten i hver ende. Stenene fås i syv forskjellige farger og hvis du virkelig ønsker å tiltrekke oppmerksomhet, så står de fire pangfargene blå, rød, grønn og lyserød, i ekstra sterk kontrast til den svarte fargen. Når du velger en av disse fire fargene får du deg et smykke som nærmest skriker etter å bli sett. Ønsker du derimot en mer dempet look, vil stenfargene klar, svart samt aurora borealis være et mer naturlig valg.

Ut over de flotte stenfargene, har du også mulighet til å velge mellom to forskjellige lengder, nemlig 8 mm. eller 10 mm. alt avhengig av hvor du skal bruke smykket og hvilket mål som derfor passer best til din piercing. Vær oppmerksom på at kulene har en størrelse på 3 mm. på den korteste modellen mens de har en størrelse på 4 mm. på den lengste modellen.

Detaljer
NameMattsvart buet stav med stener
SKUBanana-63
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBuet stav
PlasseringØyenbryn, Daith, Rook, Snug, Anti-tragus, Vertical labret
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Mattsvart buet stav med stener
Din vurdering:
Mattsvart buet stav med stener