Flat surface bar av titanium

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne surface bar er laget av ren titanium. Staven er nesten helt flat - Mindre enn 0,5 mm. tykk og ca. 2 mm. bred. Staven er helt rett med to 90° bøyninger i hver ende. Fra staven og til toppen av de to endene, hvor kulene skrues i, er det 2 mm. Gjenget på de to endene passer til vanlige dermals, hvilket vil si at stavene er 1,6 mm. utvendig og ca. 1,2 mm. innvendig. (Vær her oppmerksom på at det kun er dermals som passer i stavene og ikke vanlige kuler med 1,2 mm. utvendig gjenge.

For å motstå kroppens utstøtning av smykket har staven blitt forsynet med to små hull som kroppens væv kan hefte seg til. Det at smykket har to hull og er flatt gjør staven langt mer motstandsdyktig mot utstøtning.

Staven kan velges i forskjellige størrelser i boksen over (innvendige mål). Bemærk deg at staven kommer uten kuler. De må kjøpes separat.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Part-20
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.2 mm. (Passer til 1.6 mm. dermals)
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Materiale Titanium
Du kan ta det helt med ro. Dette smykket er laget av rent titanium og inneholder absolutt ingen nikkel. Titanium er så sikkert at det bl.a. brukes på sykehus, hos tannlegen og mange andre steder. Legg merke til at det muligvis kun er den delen som går gjennom huden som er laget av titanium.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Flat surface bar av titanium
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder