100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Fake brystpiercing med slanger

kr 69,00
På lager

Ingen vil vokte ditt bryst bedre enn disse to slangene som snor seg rundt om ditt bryst. Slangene er veldig naturtro i deres design med virkelig flotte utformet hoder samt "slangemønster" ned over hele kroppen. De to slangene bukter seg symmetrisk på hver sin side av smykket så de på en måte ligner hverandres speilbilde. Deres hoder møtes helt nederst, hvor de stikker deres slangesnuter helt tett sammen som i et kyss.

Det beste med denne flotte brystpiercingen med slanger er at det kan brukes av hvem som helst og helt uten noen former for piercinger. Slangesmykket her er nemlig falskt og krever slettes ingen piercinger. Denne brystpiercingen brukes ved at den lille ringen som sitter inne mellom de to slangene, klemmes fast om brystvorten der hvor ringen har en åpning.

Ringen har en diameter på 8 mm. målt på innersiden men dette målet er fleksibelt og kan tilpasses alt etter hvor mye du klemmer ringen sammen. Når smykket først sitter på sin plass, vil den indre ringen sitte helt tett og fast rundt om brystvorten, mens de to slangene legger seg rundt som voktere på hver sin side av brystvorten i sentrum.


Detaljer
NameFake brystpiercing med slanger
SKUFake-76
LåstypeClip-On
TypeFalsk brystvortepiercing
PlasseringNippel
Diameter på ring8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
FargeBlank
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Fake brystpiercing med slanger
Din vurdering:
Fake brystpiercing med slanger