100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Rund septumclicker med mange stener

kr 189,00
På lager

Her har du sjangsen til å få deg en virkelig flott og veldig stilren septumclicker, som vil piffe enhver septumpiercing opp. Faktisk så er det kun et lite klikk som skal til, da dette smykke er en såkaldt septumclicker, som betyr at den åpnes og lukkes med et enkelt og veldig betjeningsvennlig lite klikk. Smykket er laget av flott blankt kirurgisk stål og har form som en perfekt rund sirkel. Septumclickeren er 16 mm. bred og 15 mm. høy, det er kun fordi at den lille staven er tynnere enn resten av smykket, at det er en forskjell på 1 mm. i målene.

Septumsmykket er dekorert med en hel perlekjede av vakre stener hele veien rundt langs kanten og modellen her fås i hele fem forskjellige stenfarger. Stenene går helt opp til selve staven så når smykket sitter hvor det skal, vil man ikke kunne se annet enn de vakre stenene som glimter i lyset når man beveger seg rundt med smykket på. Uanset hvilken variant du velger, er alle stenene pent innrammet av en kuleformet stålkant på yttersiden. Designet er både elegant og gjennomført helt ned til minste detalj.

Hvis du er vill etter denne septumclicker, men godt kunne tenke deg enda mer stil og eleganse, så ta også en kikk på vår runde gullbelagte septumclicker med mange stener som er ekstra elegant med sitt flotte all-over gullbelegg.

Detaljer
NameRund septumclicker med mange stener
SKUNose-84
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeHengsel
TypeSeptum clicker
PlasseringSeptum
Diameter på ring11 mm.
MaterialeKirurgisk stål
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Rund septumclicker med mange stener
Din vurdering:
Rund septumclicker med mange stener