Ptfe stav med 2 kuler

Tilgjengelighet: På lager

NOK 19,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Denne piercingstaven er fremstillt av PTFE og er derfor super ettergivelig. Den fås i flere forskjellige trådtykkelser samt lengder, hvilket gjør den nermest multianvennelig. Den kan brukes både som rett eller buet stav, til øyenbrynet, navlen, bryst eller intimpiercing.

Den kan dessuten klippes til en ønsket lengde, hvor etter de medfølgende stålkulene kan skrues på. Kulene presses ned over staven og skrues lett, så kulen former gjengen på staven.

Et perfekt smykke til deg som er ute etter en spesiell lengde. Kan også med fordel anvendes av gravide i navlen, da den ikke legger samme press på piercingen som et metall smykke, men er veldig fleksibel i materialet. Hvis du ønsker en enda lengre stavlengde så se evt. våre andre graviditetssmykker her.

Merk deg at kulestørrelsen er 3 mm. ved trådtykkelse på 1,2 mm. samt 4 mm. ved trådtykkelse på 1,6 mm.

Husk at denne modellen lett kan avkortes i lengden, hvis du ønsker det. Se hvordan under

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Barbell-34
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale PTFE / Bioplast
Det finnes ikke nikkel i bioplast, som dette smykket er laget av. Bioplast er 100% sikkert å bruke i en piercing og er bl.a. kjent for å være godt for tennene.
Sekundær materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (4)
Perfekt til dem som trener mye
Karakter
Den her PTFE-ringen er bare SÅ SUPERDUPER GOD!! Den er så behagelig å ha på og du merker den ikke det minste. Og for mitt vedkommende har jeg hat litt problemer med metallringer når jeg har trent, og denne PTFE-ringen har bare levet så godt opp til mine forventninger og den er VIRKELIG verdt å investerer i hvis du har betennelse eller hevelse eller andre problemer med din navle. Review by Maria Winterberg
100% tilfreds
Karakter
Den er lett å bruke og kan tilpasses perfekt. Review by Nina
Veldig behagelig
Karakter
Piercingen er veldig behagelig å ha i fordi den er så bøyelig, klart en jeg ville kjøpe igjen hvis den andre skulle bli skadet. God til intim piercing Review by Jeanette
Tommel opp
Karakter
Dette produktet er bra fordi når jeg skal på ferie så legger ikke mamma merke til at jeg har tatt hull i navlen. Jeg anbefaler dette produktet:) Review by Hedda
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Ptfe stav med 2 kuler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder