• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

28 artikler

per side

28 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Ekstra store piercingsmykker

1,2 mm. og 1,6 mm. trådtykkelser passer langt fra alle. Har du også bruk for piercingsmykker med større mål, i høy kvalitet og til skarpe priser - Er du kommet til det riktige stedet.

Big Gauge Piercinger

Hos BodyMod.no har du nå mulighet til å shoppe piercingsmykker til dine stretchede hull. I denne kategorien vil du kunne finne store piercingsmykker i størrelser fra 1,6 mm. og opp til 12 mm. i alle materialer, farger og utformninger. Og skulle det mangle noe, så spør gjerne kundeservice og vi vil gledelig finne det du leter etter.

Stretching av piercinger

Har du allerede et hull på f.eks. 5 mm. vil store piercingsmykker også være en måte for deg å utvide det opp til større størrelser. Med de tunge piercingsmykkene i kirurgisk stål, kan du lage deadweight stretching, hvor du lar piercingsmykket og tyngdekraften gjøre arbeidet i stedet for en taper. De tunge smykker kan med fordel også brukes til privat lek og fornøyelser, hvor litt ekstra vekt ikke skader.

Store piercinger i hverdagen

Er tunge piercingsmykker ikke anvendelige i hverdagen og du samtidig ikke ønsker at dine piercinger skal lukkes sammen igjen, så er våre store piercingsmykker i akryl eller silikon kanskje noe for deg. Den lave vekten, kombinert med stor trådtykkelser gjør at du kan bruke dem i hverdagen, helt uten vekt. Spesielt de fleksible smykkene av silikon og de endeløse akrylsmykker, vil være å foretrekke Hos mange. Valget er ditt og vi håper du finner noe som faller i smak.