• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  2-5 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

8 artikler

per side

8 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Rett staver til mannlige intimpiercinger

Det kan godt være en fordel for deg å bruke en rett stav i din intimpiercing til hverdag. En rett stav er nok det intimsmykket som er mest diskré og derfor også i mange tilfeller er mest behagelig å gå med inn under klærne. Det kan være et riktig stort pluss til daglig når du kanskje skal på arbeid eller passe dine studier. På den måten blir din piercing vedlikeholdt, samtidig med at den fyller så litt som mulig under klærne.

Størrelser

Rette staver fås i flere forskjellige størrelser samt materialer. Du må naturligvis velge en størrelse som passer til de mål din piercing har. Mange av våre staver har et bredt spenn når det kommer til valg av lengde, så det skulle være mulig for alle å finne en stav som passer til akkurat deres intimpiercing. Du bør både være oppmerksom på ditt valg av trådtykkelse som skal passe til den trådtykkelse du opprinnelig er blitt piercet med, og så selvfølgelig også hvilken lengde du ønsker din stav skal ha. Lengden måles alltid på det frie stykket mellom kulene og trådtykkelsen tvers gjennom staven.

Materialer

Det er mange forskjellige materialer å velge imellom når det kommer til de rette stavene. Men akkurat hvilket materiale du bør velge er et veldig individuelt spørsmål som kun kan svares av den enkelte selv. Materialevalget vil vanligvis både avhenge av hvilken type piercing du har, samt dine helt egne preferanser. Vi har nedenfor gjennomgått noen av de forskjellige materialer samt hvilke fordeler det er ved hver og en av dem. Hvis du leser igjennom dem burde du kunne danne deg et godt inntrykk av de forskjellige mulighetene som du så kan basere ditt valg på.

Akryl

Når det kommer til valg av materiale kan det også gott betale seg ved å tenke over formålet med smykket. Hvis du er på utkikk etter en rett stav som skal kunne merkes så lite som mulig fordi den skal brukes daglig, så vil våre staver av akryl være et riktig godt valg. Det gjelder spesielt når man er oppe i de helt store stavene, da akryl er et lett materiale som ikke "tynger" så mye som en tilsvarende stav av f.eks. kirurgisk stål.

PTFE

Alternativt kan du også velge en fullstendig diskré og fleksibel stav av PTFE som er et bløtt og bøyelig materiale. En PTFE stav vil grunnet materialets store komfort, være et helt ideelt valg til hverdag, hvor målet er å merke minst mulig sin piercing. PTFE kan da kun fås i to trådtykkelser, nemlig 1,2 mm. samt 1,6 mm. Hvis din piercing er større enn 1,6 mm. i diameter må du i stedet opp i våre akrylstaver som nevnt ovenfor.

Titanium

Du kan også være riktig god med deg selv og velge titanium. Rette piercingstaver av titanium fås slik som med PTFE også kun opp til 1,6 mm. i trådtykkelse. Titanium er også et utrolig godt materialevalg til daglig bruk da det er et meget rent materiale som både er sterkt og 100% fri for nikkel. Så hvis du har tendens til allergi vil titanium være et godt materialevalg. Akryl samt PTFE er naturligvis også fri for nikkel men er til gjengjeld slett ikke like sterkt materiale som titanium er.

Kirurgisk stål

Sist men ikke minst er det også kirurgisk stål som utrolig mange piercingsmykker sverger til. Kirurgisk stål finnes også med forskjellige former for gullbelegg som gir dem et litt mer eksklusivt look. Kirurgisk stål er allikevel mye tyngre i forhold til ovenstående materialer. Så har man stretchet sin intimpiercing vil et smykke av kirurgisk stål veie en del. Om du vil ha det tungt eller lett er opp til deg - Begge mulighetene er der.