• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

11 artikler

per side

11 artikler

per side

 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Buet stav til mannlige intimpiercinger

Mange menn foretrekker en buet stav til de intimpiercingene som sitter plassert på de mest følsomme stedene og spesielt når piercingen er laget på langs av penis. En buet stav har nemlig den fordelen at den kan passe til stort sett enhver form for mannlig intimpiercing, så lenge målene på staven stemmer overens med målene på selve piercingen.

Piercingens plassering

Når en piercing er plassert på tvers av penis, kan du både bruke rett samt buet stav. Men når plasseringen er i loddrett posisjon, som f.eks. ved en apadravya eller en dydoe intimpiercing, så er det en kjempe fordel å bruke en buet stav. Faktisk så kan det være nært umulig å bruke en rett stav i en piercing som er plassert på langs, da det ikke vil være nok "dybde" for staven å sitte fast i. Mange foretrekker faktisk også de buede stavene til de piercinger som går på tvers av penis men her er det mer et spørsmål om smak og behag, da begge typer staver kan brukes til de vannrette piercingene.

Materiale og design

Det er mange forskjellige typer av buede staver å velge mellom. Du kan f.eks. gå den klassiske veien og velge en helt vanlig buet stav av titanium, med en liten kule for hver ende. Når du velger et titaniumsprodukt er det snakk om en høy kvalitet som til og med er utrolig allergivennlig, så da vil du uten tvil få et utrolig lekkert piercingsmykke.

Der er også mange andre ting å velge mellom, som f.eks. PTFE. Her er det snakk om et utrolig fleksibelt produkt, både hva som angår design samt materiale. PTFE er en bløt og bøyelig plast art som til og med kan klippes i endene til den lengde man nå engang ønsker den skal ha. Samtidig får man mulighet til å pynte opp med fritt valg mellom en masse forskjellige flotte farger. PTFE staven scorer høyt på komfortskalaen og vil helt sikkert skape blikkfang oppmerksomhet i de intime situasjonene med de flotte fargede steinene.

Du kan selvfølgelig også få en buet stav med spikes for endene. Her kan også velge den allergivennlige buede stav med spikes av titanium, eller du kan velge en flott sort buet stav med spikes. Den sorte stav er laget av kirurgisk stål som så etterfølgende er belagt med sort titanium.