• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 112

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Vare 1 til 48 av totalt 112

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Intimpiercinger til menn

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av intimpiercinger til menn. Intimpiercing er for mange en veldig lekker piercing som på samme tid kan virke pirrende og provoserende. Les mer om intimpiercinger til menn under.

Hvorfor ha en intimpiercing?

Det er mange menn som velger å få laget en intimpiercing. Grunnen til å få dem laget kan være mange. Under har vi samlet tre mulige grunner til hvorfor man får laget en intimpiercing som mann.

Adrenalinrus

Mange mennesker velger å la seg pierce da de får et helt ubeskrivelig adrenalinrus ut av det. Og en intimpiercing virker for mange som det ultimative innenfor piercingverdenen. Derfor velger noen å bli piercet ”der nede” fordi de får et fantastisk kick ut av det.

Piffe opp sexlivet

Når man blir piercet intime steder har det også en effekt på det etterfølgende sexliv. Kvinner kan bli pirret ekstra med en kulering nedentil – og det samme kan skje for menn. Ved å bli intimpiercet piffer man gjerne sexlivet opp. Da menn er meget følsomme i skrittregionen, kan en intimpiercing gi en ekstra følelse av nytelse under samleie.

Utsmykkning av kroppen

Mange velger å få laget en intimpiercing fordi de synes det ser flott ut. Akkurat slik mange velger å bli tatoveret for å utsmykke dem selv med noe personlig, så er det også mange som bruker intimpiercinger som personlig utsmykning. Enten med store og fargerike piercingsmykker eller med de mer enkelte og elegante.

Hvordan renser man best sin intimpiercing?

Slik som med alle andre piercinger bør intimpiercinger også vedlikeholdes i form av god hygiene. Hvis du nettopp har fått laget en intimpiercing, bør du rense piercingsåret både morgen og aften til den mest kritiske delen har lagt seg. Når det er ferdiggrodd behøver du ikke å rense så ofte. Vi anbefaler å gjøre det 1-2 gange i uken etter såret er ferdiggrodd.
Hvordan renser man best sin intimpiercing? Det er et spørsmål vi ofte støter på. Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av forskjellige og anerkjente pleieprodukter. Ved bruk av disse pleieprodukter sikrer du din intimpiercing de beste vilkår for å se sunn og flott ut i fremtiden. Hvis du gjerne vil vite mere om hvordan du best renser din piercing, så bør du gi vår informasjonsblogg et besøk. Her kan du finne en masse informasjon om vedlikehold og pleie av intimpiercinger.

Vil du lese mer om intimpiercinger?

Intimpiercinger er for mange et tabubelagt emne, det er det ikke hos oss. Hvis du gjerne vil lese mer om denne form for piercing til menn, kan du også lese mer om disse på vår informasjonsblogg.
Klikk deg inn på bloggen og les mer. Du vil uten tvil finne noe informasjon som du kan bruke til noe. Har du et spørsmål eller en kommentar til intimpiercinger eller piercinger generelt, så må du mer enn gjerne ta kontakt med oss. Vi elsker å høre fra vårt kunder og besøkende.

God fornøyelse med din intimpiercing.