Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 146

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Vare 1 til 48 av totalt 146

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Intimpiercing

Intimpiercing blir mer og mer populært, spesielt blant den yngre generasjon. Motivasjonen for å få en intimpiercing er forskjelllig fra person til person, men deles oftest op i 2 hovedgrunner; stimulering og utseendemessig grunner. Les mere om intimpiercing i denne teksten.

Intimpiercing og samleie

Umiddelbart etter at du har fått laget en intimpiercing er det en god ide å vente noen uker før du blir seksuelt aktiv igjen. Vær oppmerksom på at den nye piercingen ikke utsettes for voldsomme påvirkninger samt kroppsvæsker. Du bør bruke kondom inntil piercingen er ferdig grodd, også om dere har vært et fast par i lang tid. Grunnen til dette er fordi det er en betydelig infeksjonsrisiko forbundet ved å ha sex med et åpent sår (som en ny piercing medfører). For voldsomme påvirkninger av den ny piercing kan skade den unødvendig og vil ofte resultere i blødninger og utstøtelse av piercingsmykket. Vær derfor meget oppmerksom på å passe godt på piercingen så lenge den gror.

Intimpiercing til kvinner

Kvinner har oftest en litt annen motivasjon for å bli intimpiercet enn mannen. Kvinner blir selv stimulert av en piercing i underlivet, men piercingen stimulerer sjeldent deres partner. Det finnes mange forskjellige muligheter og noen er mere stimulerende enn andre. Noen piercinger er ikke stimulerende, men lages kun for syns skyld. Det er alltid en god ide å oppsøke en profesjonell piercer når du skal intimpierces, da han/hun vil kunne gi deg optimal behandling og veiledning i forbindelse med din nye piercing

Intimpiercing og graviditet

Å bli gravid er en lykkelig omstendighet og det behøver heldigvis ikke å bety det store for din piercing. Det er viktig at du ikke blir piercet under en graviditet, men hvis du allerede er i besittelse av en piercing kan du beholde den. Du skal under hele graviditeten fortsette med å ha smykket sittende i. Under selve fødselen skal du fjerne smykket for at unngå at smykket blir presset ut når kjønnsorganene utvides. Etter fødselen kan du sette smykket tilbake igjen. Hvis du er i tvil kan du alltid kontakte din piercer, eller snakke med din lege.

Intimpiercinger til menn

Intimpiercinger har ofte en stimulerende funksjon for mannens partner, og er derfor populært blant dem som gjerne vil kunne yte litt ekstra på lagenerne. Man kan selvsagt bruke kondom som intimpiercet, dog med forbehold hvis du bruker meget store piercingsmykker. I slike tilfeller er det en god ide, å bruke glidemiddel inni kondomet for å unngå friksjon. Vær også oppmerksom på at store smykker kan ødelegge kvinnens pessar eller andre former for beskyttelse. Hvis kondomet sitter veldig stramt og klemmer piercingen, skal man skifte kondomet til en større størrelse . Normalt vil en mannlig intimpiercing stimulere kvinnen, men det finnes også kvinner som finner det ubehagelig. Spesielt piercinger som Apadravya og Ampallang er kjent for å irritere kvinnen under samleie. Det skal understrekes, at størstedelen av kvinner oppnår stor stimulasjon under samleie med en intimpiercet man.

Intimpiercing - Valg av piercingsmykke

Enkelte intimpiercinger som f.eks. en Dydoe piercing krever at mannen er omskåret. Men ellers så kan de fleste menn bli intimpiercet. Hvilke smykker du skal velge avhenger i høy grad av hva du ønsker å oppnå. Piercinger som f.eks. Prins Albert, Apadravya og Ampallang piercinger krever en oppmåling av penis i erigert tilstand for å sikre optimal passform for smykket. En tommelfingerregel er at du måler avstanden mellom inngangs- og utgangshul og legger til 0,5-1 cm. For kvinners vedkommende er det mere satt i system med hva du skal bruke, da deres kjønnsorganer ikke endre seg vesentlig under samleie. Som utgangspunkt skal man velge det smykkedesign som stimulerer mest mulig, f.eks. vil en Klitoris forhudspiercing som lages vannrett gi optimal stimulering med en ring, mens den samme piercing krever en rett stav hvis den legges loddrett.
Er du i tvil om hva du skal velge kan du alltid kontakte vårt kundeservice, som alltid står parat med det svar du søker.