Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

 • Alt inkludert
  Alle priser inkluderer mva og toll
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 350,- kr. Ellers 35,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  1-5 virkedager til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Kjempe utvalg av piercingsmykker

Piercingsmykker til alle typer av piercing.

Vare 1 til 48 av totalt 1357

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vare 1 til 48 av totalt 1357

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Piercing

Hos BodyMod.no forhandler vi alt innenfor piercingsmykker og annet til din piercing. Vi setter stor ære i å alltid yte service ovenfor våre kunder som er av en kvalitet som ikke før er sett på nettet. Av samme grunn har vi også den desidert høyeste tilfredshetsscore blant alle piercing-forhandlere på Trustpilot, så du kan føle deg trygg når du handler her.

Piercingsmykker

Vårt lager av piercingsmykker er stort og alt du kan legge i kurven her på shoppen er klart til øyeblikkelig avsendelse. Det betyr at hvis du bestiller piercingsmykker til din piercing innen kl. 16:00 hos oss, så er de allerede fremme hos deg i løpet av få dager med ekspress levering.

Navlepiercing

Vårt utvalg av smykker til navlepiercing er blant de største og deles opp i følgende kategorier:

Spesielt våre navlepiercing med navn er utrolig populære, og i samme kategorien tilbyr vi blant annet navlepiercing med stjernetegn eller bokstaver som vedheng. Gled deg selv, eller skjem bort en du bryr deg om med en personlig gave.

Tungepiercing

Vårt utvalg av smykker til tungepiercing er stort og vi utvider konstant vårt utvalg. Alle våre tungepiercing smykker er fremstillet i materialer av høyeste kvalitet og vi forhandler kun kirurgisk stål av varianten 316L og titanium av varianten G23.

Du kan f.eks. finne smykker til din tungepiercing innenfor følgende kategorier:

Ut over dette har vi selvfølgelig alle mulige andre piercingsmykker til tungen og kan selvfølgelig også tilby reservedeler til piercing.

Leppepiercing

Leppepiercing er veldig forskjellige hva angår smykker, da noen leppepiercinger bare kan lages med et spesielt design. Hos oss finner du selvfølgelig alle typer piercingsmykker til leppen. Vi har bygget våre kategorier opp med sorteringsknapper for å lette prosessen med å finne det rette smykke for deg. Av kategorier kan vi nevne:

Husk at vi alltid står klar til å hjelpe deg med å finne det smykket du søker i vår kundeservice.

Ørepiercing

En ørepiercing er et vidt begrep som dekker over mange forskjellige slags piercing som du selvfølgelig finner et bredt utvalg av hos os. Finn blant annet smykker til følgende ørepiercinger:

Da ørepiercinger kan plasseres mange andre steder enn bare en industrial, tragus og en helix, så vil du selv kunne velge mellom et stort utvalg av ringer, staver og labretter. Alle kan brukes så lenge du har fått din piercing laget hos en profesjonell piercer med nål.

Brystpiercing

I kategorien med brystpiercing finner du ikke bare de vanlige ringene og stavene i simple designs. Men du finner også staver og ringer med spennende utformninger og designs, samt flotte brystskjold til de mer spesielle begivenheter. Det eneste du må være oppmerksom på når du shopper piercingsmykker til din brystpiercing er at du velger 1,6 mm. trådtykkelse og tilpasser diameter eller lengde. Skulle du være i tvil om hvilken størrelse, materiale eller annet du bør velge, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe pr. E-post, telefon eller live chat.

Intimpiercing

Har du en intimpiercing for enten mann eller kvinne har vi et godt utvalg blant de mest vanlige smykkene, men også mange spesielle. Det eneste du bør være oppmerksom på er å velge 1,6 mm. trådtykkelse og så den lengden eller diameter du vil bruke. Vi har kun sikre materialer, så du behøver ikke være nervøs for å skade dine intime deler.

Du kan bl.a. finne smykker til intimpiercinger slik som en Christina, Isabella, Prins Albert, Klitoris forhud og mye annet spennende.

Fake piercing

Har du ikke fått lov til å få hull i kroppen eller er motet ikke helt der enda, så kan du starte med en av våre fake piercing. Bl.a. kan du ta livet av bestemor med en fake stretch eller hva med en fake tungepiercing? Du finner alle former for "falske" smykker i vår kategori med fake piercinger.

Andre piercingsmykker

Du finner selvfølgelig også andre kategorier, slik som

Vi tilbyr et stort utvalg av plugs, tunnels og tapers, og har alt du trenger å bruke til stretching. Vi står også bak den største Danske guide på området. Du kan få den tilsendt helt gratis via linken her.

Hos BodyMod.no passer vi på at både materialene og prisene er i orden, slik at du kan handle alt til di stretch ett sted. Hvis det er noe som helst vi kan hjelpe med i forbindelse med din stretch, så tvil ikke med å kontakte oss via vår kundeservice eller les mer i vår gratis stretching-guide.