Blog Thumbnail

Alt om Øyenbrynpiercinger

Den Komplette Guiden til Øyenbrynpiercinger og Stilpotensialet

Pønkere introduserte øyenbrynpiercinger i 1970-tallet som en moteuttalelse. De hadde en massiv comeback på 2000-tallet og de er fortsatt populære i dag.

Hvordan får jeg øyenbrynpiercing?

Å få piercing i øyenbrynene er en av de enkleste piercingene å få gjennomført. Det er fordi piercing er laget i en veldig mottakelig del av huden, og prosessen er relativt rask.

  • Først må du bestemme nøyaktig plassering av piercingen i samarbeid med pierceren din for å da markere to merker.
  • Du bestemmer hva slags startsmykker du foretrekker. For en øyenbrynsmykke er det vanlig å velge en ring, en hestesko eller en buet barbell i kirurgisk stål, eller helst titan.
  • Deretter vil pierceren din desinfisere området og holde huden din med en tang. En hul nål er gjennomboret gjennom huden, hvor smykkene settes inn. Det er så enkelt som det!

Du kan forvente å føle litt smerte i øyenbrynet i noen timer etter piercingen er tatt. Dette er helt normalt og kan man kan i tillegg få en mild hodepine. Husk å drikke rikelig med vann - det vil gå over ganske raskt.

Guide til Øyenbrynpiercinger og Stilpotensialet Guide til Øyenbrynpiercinger og Stilpotensialet

Hvilke størrelser smykker bør jeg bruke?

Når du kjøper piercingsmykker til øyenbrynpiercing, må du vite hvilken mål du skal velge.

Standard lengde er 8 mm for staver og 8-10 mm i diameter for ringer.

Gjengens tykkelse varierer. Trådtykkelsen definerer hvor tykk staven skal være. Noen velger smykker med en tykkelse på 1,2 mm, mens andre foretrekker den sterkere på 1,6 mm. Hvis du er i tvil, kan pierceren din gi deg råd.

Hva slags materiale bør jeg bruke?


Det er mange alternativer når det kommer til valg av materialer. Her er en kort oversikt over de vanligste materialene:

  • Titan
  • Akryl
  • PTFE
  • Kirurgisk stål

PTFE er perfekt for øyenbrynpiercing. Dette materialet er svært fleksibelt, noe som kan være en enorm fordel ettersom en øyenbrynpiercing lett setter seg fast i håndklær, t-skjorter og andre typer klær.

Blog Thumbnail
by2