Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 259,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Elsker du også yndige jentete smykker i god kvalitet? Så ta en ekstra god kikk på denne supersøte og feminine nesepiercingen av ekte 14 karat gull. Smykket her er på alle måter enhver prinsesse værdig, både i form av det kvalitetsbevisste materiale, samt det bedårende designet med de funklende flotte stenene.

Denne nesepiercingen har en myk liten bøy ca. midt på staven, som sikrer at smykket sitter godt og sikkert fast, uten stikkende deler på innsiden, og uten fare for å falle ut. Designet er altså et hakk mer smart og praktisk enn den simplere og helt rette nesestaven.

Selve smykket fås både i vanlig gylden gull, som nok er den gullvarianten de fleste kjenner best, samt i den flotte og stilrene hvitt gull, som bærer et ekstra elegant preg over seg. Du velger naturligvis også selv fargen på din sten, som fås i enten klar, turkis eller rosa. Går du etter den helt stilrene looken, så vil modellen i hvitt gull med den klare stenen være et kjempegodt valg. Går du heller mer etter den fine og feminine looken, så får du nok vanskeligheter med å velge mellom alle de resterende modellene, som alle er like søte og feminine. Men gudsjkelov er prisen helt i bunn for dette vaskeekte gullsmykke, så legg bare en ekstra i kurven, hvis du synes at det er vanskelig å velge :)

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Nose-147
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Trådtykkelse 0.8 mm.
Trådtykkelse er målt på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilket gjenge som skal være i kulene man skruer på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjenge i kulene man skruer på.
Lengde 6 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i luftlinje og fra kule til kule. Dvs. at en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersiderne av kulene.
Kulestørrelse 2 mm.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Næsepiercing af 14 karat guld med rund sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder