Opp til 25% rabatt på bestselgere

25% rabatt på øresmykker

Et nytt tilbud hver dag

Et nytt tilbud hver dag

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Labret med liten titaniumsbelagt kule

kr 79,00
På lager

Hvis du er på utkikk etter et nytt smykke til din leppe- eller ørepiercing med litt ekstra blikkfangseffekt, så er denne superlekre labretten med et flott titaniumsbelegg på kulen, et helt opplagt valg. Labrettens 2 mm. diskre kule har takket være sitt belegg fått en skinnende blank overflate, som her kan velges i fem forskjellige fete farger.

Kanskje vil du bruke labretten i din helix- eller traguspiercing eller kanskje er det din leppepiercing du ønsker å piffe opp med en lekker ny look. Uansett hvor du tenker å bruke denne skjønne lille saken, har du mulighet til å få deg et smykke som passer perfekt til nøyaktig din piercing. Labretten her fås nemlig i tre forskjellige lengder, alt avhengig av hvor du ønsker å bruke smykket.

Den innvendige gjengen er utrolig praktisk da din hud aldri vil komme i kontakt med, eller bli revet av selve skruedelen i smykket. Det samme gelder den flate lille platen på baksiden som alltid kjennetegner en labret og som gir deg et smykke med en nærmest umerkbar bakside. Det kan være en rar ting når smykket benyttes i øret men er nesten enda mer viktig når det brukes i en leppepiercing, hvor den er super skånsom for både tenner og tannkjøtt.

Tilbake er kun å velge din foretrukne farge samt ønskede lengde, før du legger din nye labret i kurven og går videre med din bestilling, og snart vil du være den heldige eieren av denne skjønne labretten med titaniumsbelagt kule.

Detaljer
NameLabret med liten titaniumsbelagt kule
SKULabret-85
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeLabret
PlasseringØreflipp, Tragus, Helix, Forward helix, Conch, Lower labret, Madonna, Medusa, Angelbite, Spiderbite, Snakebite
Lengde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse2 mm.
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, kulen
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Labret med liten titaniumsbelagt kule
Din vurdering:
Labret med liten titaniumsbelagt kule