Falsk hjerteformet septumpiercing

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00

* Påkrevde felt

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du også besatt av utseendet på en septumpiercing, men tør ikke ta steget helt ut og bli piercet? Da har vi den perfekte løsningen for deg. Nå kan du nemlig skaffe deg et falskt septumsmykke som vil se akkurat ut som en ekte septumpiercing når den sitter i nesen.

Denne falske septumpiercingen er formet som et hjerte, hvor toppen av hjertet er delen som går inn i nesen. Hver side er utstyrt med en liten rund kule, som sørger for at smykket holdes på plass uten at nesen plages.

Den nederste halvdelen av hjertet er pent dekorert med små kuler som sitter plassert i en fin symmetrisk form, som til slutt skaper et kult mønster. Smykket fås i tre varianter, blank, gullfarget eller rosegullfarget.

Hvis du skulle få tatt mot til deg en dag og får en ekte septumpiercing, kan samme hjerteformede septumpiercing også fås i ekte utgave, så du ikke behøver vinke farvel til dette stilige hjerteformede smykket.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Fake-100
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Bredde 14 mm.
Bredden er smykkets fulle bredde alt inkl. og ikke kun det stykket som går gjennom huden.
Høyde 16 mm.
Høyden er smykkets fulle høyde fra bunn til topp, alt inkl.
Diameter på ring 11 mm.
Diameteren måles på forskellige steder, alt etter hvilket produkt det er snakk om. En ring måles alltid innvendig fra kant til kant og en plug/tunnel måles på det tynneste punktet (Ofte på midten av smykket). En taper måles på det tykkeste punktet, som ofte er i den ene enden.
Materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Veldig fin
Karakter
Ble veldig fornøyd med denne fake septum piercingen. Den sitter bra i nesen og utsmykningen er elegant. Veldig glad jeg fant den her. Review by Jorunnii
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Falsk hjerteformet septumpiercing
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Customer Product Images

Kundebilleder