SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Buet piercingstav med anker

kr 99,00
På lager

Her har du muligheten til å få deg et spennende og annerledes smykke, til din øyenbrynspiercing. Her får du nemlig et superflott og klassisk anker som er støpt og designet i forenelighet med en buet stav. Ankerets øverste del, som samtidig fungerer som lukkemekanisme, kan skrus av og på. Det er dessuten dekorert med en diskret klar sten. Den nederste delen av ankeret er utstyrt med to små klare stener som sitter plassert på hver sin side av ankerets "armer".

Det vakre stålblanke ankeret har en lengde på 8 mm. og selve staven som går gjennom piercinghullet er laget av kirurgisk stål som er et ytterst sterkt og solid materiale. Ankerets nederste bue munner ut i en kjegleformet spiss i hver sin ende, nøyaktig som på et ekte gammeldags skipsanker. Det simple men skjønne designet har et koselig nostalgisk preg over seg.

Kjøp den flotte buede staven med det maritime anker designet allerede i dag. Så sørger vi for at det blir levert direkte til din postkasse, med vår vanlige dag-til-dag levering.

Ankeret her er ikke beregnet til bruk som navlepiercing pga. målene på smykket.

Detaljer
NameBuet piercingstav med anker
SKUBanana-71
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeBuet stav
PlasseringØyenbryn, Rook
Lengde8 mm.
MaterialeKirurgisk stål
FargeBlank
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, kulene
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Buet piercingstav med anker
Din vurdering:
Buet piercingstav med anker