100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Brystskjold med fjær-22%

kr 108,42 Så lav som kr 139,00 -22%
På lager

Har du en brystpiercing og er du typen som foretrekker smykker med litt ekstra pynt enn bare en ring eller en rett stav, så er modellen her noe du bør overveie.

Smykket er av typen "brystskjold", som er formet som et skjold hvor det i midten av skjoldet går en rett stav igjennom. Det er altså meningen at skjoldet settes over brystvorten, hvor staven så vil gå igjennom vorten og holde skjoldet på plass.

Staven er ca. 18 mm. lang, men dette har ingen betydning, da det er den innvendige diameter på skjoldet som setter begrensningen. Diameteren er ca. 9 - 10 mm. så er du ikke har alt for store nippels, vil du kunne bære dette smykket.

Selve skjoldet er naturligvis rundt og har hele veien rundt et design som en stjerne. På skjoldet er det plassert en søt liten sten som du selv velger fargen på i boksen over. Skjoldet er nederst forsynt med to små fjær som fritt kan svaie fra side til side. Kikker man på smykket som helhet, kan tankene dras mot en drømmefanger, pga. skjoldets "nett" og de løsthengende fjærne.

Detaljer
NameBrystskjold med fjær
SKUNipple-41
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNippelskjold
PlasseringNippel
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Brystskjold med fjær
Din vurdering:
Brystskjold med fjær