100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Navlepiercing med akvarellfarge-22%

kr 77,22 Så lav som kr 99,00 -22%
På lager

Her har du sjansen til å få deg et skjønt maleri av et smykke til navlen, med de vakreste akvarellfargene i den flotte bunnkulen. Denne nydelige navlepiercingen med akvarellfarger finnes i fire forfriskende farger, som alle har det til felles at de ligner en vakker akvarell. Fargen holder seg innenfor samme skala men varierer i nyanser av forskjellig styrker slik at den flotte akvarelleffekten kommer frem.

Denne skjønne kreasjonen til navlen er til og med super velegnet til dagligdags bruk. Det er nemlig ingen lange anheng eller andre løse deler som kan risikere å henge fast i klærne. Allikevell er smykket både unikt og bemerkelsesverdig så du får sånn sett det beste fra to verdener med dette smykket.

Navlepiercingen fås både i skinnende blankt kirurgisk stål, samt det rene og allergivennlige titanium. Kirurgisk stål er et godt og solid materiale som holder seg flott uten å koste en bondegård. Titanium er en smule dyrere men så får du til gjengjeld også det reneste materialet av alle som selvfølgelig også er 100% nikkelfritt. Så hvis du har problemer med allergi og gjerne vil gi din kropp det beste av det beste, så vil titanium være et riktig godt valg.

Sist men ikke minst kan du også få dette deilige smykket i flere forskjellige lengder, så du kan sikre deg en navlepiercing som passer perfekt til nøyaktig din navle.

Detaljer
NameNavlepiercing med akvarellfarge
SKUBelly-346
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle, Isabella, Fourchette, Klitoris hette
Lengde10 mm.
MaterialeKirurgisk stål
Kulestørrelse5 mm.
Bunnkule8 mm.
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeAkryl
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Navlepiercing med akvarellfarge
Din vurdering:
Navlepiercing med akvarellfarge