SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Vridd septumpiercing med opalsten

kr 189,00
På lager

Her har du sjansen til å virkelig gjøre deg bemerket, med en supervakker septumpiercing i et meget flott og unikt design. Smykket har en flott vridd kant som gir det en litt råere look enn de vanlige tynne glatte ringene som et septumsmykke vanligvis er bygget opp rundt. Men den vridde kanten strekker seg faktisk enda lengere, for på dette smykket fortsetter den også rundt om den vakre opalsten i midten, hvor den danner en riktig flott ramme rundt den funklende flotte stenen.

Ringen er en såkalt septumclicker som i all sin enkelhet betyr at den åpnes og lukkes med et enkelt lite klikk. Det er en stor fordel hvis man skal ta smykket av eller på i en fart. Det betyr også at smykket er velegnet til bruk i en litt travel hverdag hvor det gjerne må gå litt kjapt.

Du kan velge denne ringen i fire forskjellige flotte farger. Den blanke modellen har en sølv-lignende look, mens den hematittfargede nærmest er stålgrå i fargen. De to gyldne modellene har til gjengjeld et mer feminint og elegant preg over seg, så du skal i bunn og grunn bare velge den fargen som du synes passer best til deg.

Detaljer
NameVridd septumpiercing med opalsten
SKUNose-116
Trådtykkelse1.2 mm.
LåstypeHengsel
TypeSeptum clicker
PlasseringSeptum
Diameter på ring12.5 mm.
MaterialeKirurgisk stål
StentypeSyntetisk opal
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, vedhenget
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Vridd septumpiercing med opalsten
Din vurdering:
Vridd septumpiercing med opalsten