Twisterring med terninger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du et smykke som på alle måter har en annerledes look enn dem man vanligvis ser. I stedet for en alminnelig hestesko, får du nemlig her en tvisterring. En twisterring er formet som en hestesko hvor begge endene har fått en tvist eller en lett "vri" i hver sin retning, hvilet skaper den helt unike twisterring.

De fleste hesteskoene er som regel utstyrt med en kule for hver ende men også her skiller vår twisterring seg selvfølgelig ut. Smykket her er nemlig utstyrt med to superfete terninger i stedet for alminnelige kuler. Terningenes kvadratiske form gir smykket et lekkert og karakteristisk utseende som det helt sikkert vil bli lagt merke til, når smykket er i bruk. De små terningene er dessuten veldig detaljerte med "øyne" på alle sidene, som på en ordentlig terning.

Du velger selv om du ønsker modellen med en trådtykkelse på 1,2 mm. eller 1,6 mm. alt avhengig av hvor du skal bruke smykket og hvilket mål som derfor passer til akkurat din piercing. Du har dessuten også mulighet til å velge størrelsen på terningene, smykket lagerføres med to forskjellige terning-størrelser i hver trådtykkelse.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Twisterring-Terning
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blank
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Twisterring med terninger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder