SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Twisterring med glitterkuler-22%

kr 46,02 Så lav som kr 59,00 -22%
På lager

En twisterring kan være et flott og annerledes alternativ til en tradisjonell navlepiercing eller leppepiercing. Den kan være det perfekte valg hvis du er på utkikk etter en ny frekk intimpiercing. Twisterringen er kort sagt litt av et flerbrukssmykke, som kan sette nytt liv i enhver piercing med sitt flotte design.

Denne modellen er utstyrt med to vakre glitterkuler av akryl - en i hver sin ende. Kulene har en god og passende størrelse, så de hverken er så store at det blir for mye av det gode, eller så små at de nærmest ikke kan ses. Basisstørrelsen på smykket, som er selve tykkelsen på ringen og skal matche med størrelsen på din piercing, fås i to størrelser. Den minste på 1,2 mm. leveres med en kulestørrelse på 4 mm. mens den store modellen på 1,6 mm i trådtykkelse er utstyrt med 5 mm. store kuler.

Ut over størrelsen velger du naturligvis også selv hvilken farge du ønsker de flotte glitterkulene i. De fås i hele syv skjønne farger, så det er noe for enhver smak. Felles for dem alle er dog at de glitrer og glimter, og skaper massevis av blikkfang av samme grunn.

Detaljer
NameTwisterring med glitterkuler
SKUHorseshoe-43
LåstypeUtvendig gjenge
TypeTwisterring
PlasseringHelix, Forward helix, Snug, Anti-tragus, Lower labret, Angelbite, Spiderbite, Snakebite, Navle
MaterialeKirurgisk stål
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeAkryl
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Twisterring med glitterkuler
Din vurdering:
Twisterring med glitterkuler