Twisterring med glitterkuler

Tilgjengelighet: På lager

NOK 39,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

En twisterring kan være et flott og annerledes alternativ til en tradisjonell navlepiercing eller leppepiercing. Den kan være det perfekte valg hvis du er på utkikk etter en ny frekk intimpiercing. Twisterringen er kort sagt litt av et flerbrukssmykke, som kan sette nytt liv i enhver piercing med sitt flotte design.

Denne modellen er utstyrt med to vakre glitterkuler av akryl - en i hver sin ende. Kulene har en god og passende størrelse, så de hverken er så store at det blir for mye av det gode, eller så små at de nærmest ikke kan ses. Basisstørrelsen på smykket, som er selve tykkelsen på ringen og skal matche med størrelsen på din piercing, fås i to størrelser. Den minste på 1,2 mm. leveres med en kulestørrelse på 4 mm. mens den store modellen på 1,6 mm i trådtykkelse er utstyrt med 5 mm. store kuler.

Ut over størrelsen velger du naturligvis også selv hvilken farge du ønsker de flotte glitterkulene i. De fås i hele syv skjønne farger, så det er noe for enhver smak. Felles for dem alle er dog at de glitrer og glimter, og skaper massevis av blikkfang av samme grunn.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Horseshoe-43
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Twisterring med glitterkuler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder