100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Twisterring av 14 karat gull med hjerteformet sten

Ikke på lager

Her har du en elegant twisterring av 14 karat gull til deg som går etter det absolutt beste som kan fås. Det blir ikke mye mer elegant eller kvalitetsbevist enn dette fantastiske vridde smykket med den store klare hjerteformede stenen.

Twisterringen her har en trådtykkelse på 1,6 mm. og er derfor ekstra velegnet til bruk i navlen. I stedet for en alminnelig navlepiercing, vil dette smykke sitte litt annerledes og stilig, i og med at det vrir seg til den ene siden. Så når bunnkulen sitter i navlen, vil toppen med den store klare stenen sitte litt ute til den ene side. Det asymmetriske look med en twisterring gir et ekstra blikfang og finesse som andre navlepiercinger ikke kan gi. Med dette smykke er man ikke i tvil om at det er noe helt unikt.

Selve stenen er ikke bare en sten men er formet som et stort flott hjerte som skinner og glimter om kap med solen når lyset faller på den. Det gjør den på grunn av den måten stenen er skåret på som gjør at lyset spiller i den uansett hvilken vinkel lyset kommer fra. Det er den samme måten som diamanter også er skåret på.

Så hvis du er på utkikk etter noe helt spesielt og unikt, så kunne denne fantastiske twisterring være et utrolig godt tilbud.

Detaljer
NameTwisterring av 14 karat gull med hjerteformet sten
SKUBelly-295
Trådtykkelse1.6 mm.
LåstypeUtvendig gjenge
TypeNavlestav
PlasseringNavle
Diameter på ring12 mm.
Materiale14 kt. gull
Kulestørrelse4.5 mm.
FargeGull
Antall enheter1 stk.
Totallengde16 mm.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Twisterring av 14 karat gull med hjerteformet sten
Din vurdering:
Twisterring av 14 karat gull med hjerteformet sten