Tunnel med stjerne i flere farger

Tilgjengelighet: På lager

NOK 79,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Lekker tunnel som garantert vil vekke oppsikt. Den er dekoreret fremme med en stjerne som er skåret direkte inn i smykkets materiale, denne metoden sikrer at den tross den billige prisen er utrolig holdbar i sitt design.

Du kan få denne flotte stjernetunnelen i tre forskjellige farger. Den blanke varianten er fremstillt av ren kirurgisk stål som er et meget hårdfør og anvendelig materiale til smykker. Den sorte varianten er også laget av kirurgisk stål men er så farget sort med titanium utenpå. Den gullfargede varianten er også av kirurgisk stål men er belagt med et helt tynt lag 14 karat gull, som gir den den flotte gyldne look. Du får naturligvis dem alle tre til nøyaktig samme pris.

Denne tunnel med det flotte stjernemotivet er enkel å bruke i din stretch, da den på baksiden har en gjenge som gjør det enkelt og greit å sette den i øret. Ut over de tre stilige fargene kan den selvfølgelig også bestilles i mange forskjellige størrelser, så du lett finner både en farge samt en størrelse som passer til din stretch.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-23
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 11.5 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (1)
Flott og behagelig tunnel.
Karakter
Lett å sette i også Review by Mia
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel med stjerne i flere farger
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder