SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Tunnel med splashflekker

kr 87,20 Så lav som kr 109,00
På lager

En riktig skjønn og klassisk tunnel av kirurgisk stål men her i et helt unikt og annerledes design. Denne tunnelen er helt enkelt og super praktisk med forhøyde kanter i begge ender, så den blir sittende hvor den skal, uten bruk av o-ringer eller annet til å holde den på plass.

Smykket fås i to fargekombinasjoner som du selv velger imellom, alt etter smak og behag. Den ene modellen er svart med små sølvfarget splash, tilfeldig spredt rundt omkring i det svarte. Den andre modellen er enda mer sprelsk i fargene, med en blanding av hvit, rosa og blå splash i en stor vrimmel, som tilsammen gir et helhetsinntrykk av en overveiende lilla farge. Det er en ordentlig flott tunnel hvor fargene komplimenterer hverandre godt og hvis du er glad for fargerike smykker, vil denne tunnel sikkert falle deg i smak. Du kan også med fordel ta en kikk på våre tunnel med splashflekker og gjenger som er en lignende modell.

Uanset hvilken fargesammensettning du velger, kan du få denne fete tunnelen med splash, helt nede fra 3 mm. i diameter og opp til 25 mm. Du velger bare din ønsket farge samt størrelse før du bestiller din nye tunnel, så sørger vi som vanlig for en superhurtig levering.

Detaljer
NameTunnel med splashflekker
SKUTunnel-111
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde12 mm.
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel med splashflekker
Din vurdering:
Tunnel med splashflekker