Tunnel med rose og ring av sten

Tilgjengelighet: På lager

NOK 109,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Noen stretch-smykker er flotte, andre er unike, mens mange bare er helt enkle og simple. Men så er det også noen helt få stretchsmykker som er så drømmende flotte, at man bare må eie dem. Denne helt vidunderlige tunnelen med et design av en yndig stilfull rose i midten, må helt klart høre til i den siste kategorien.

Rosen som pryder fronten av smykket er som sagt utført, i et ytterst elegant og stilfult design. Den fremstår enkel og praktfull på samme tid, med de rene linjene som på yndig vis danner motivet av den skjønneste rose. Som om det ikke var nok, er rosen ytterligere omkranset av en ring av sten. De funklende flotte klare stenene sitter tett sammen, så man ikke er i tvil om at de rammer inn rosen.

Smykket, som fås fra 5-16 mm. i diameter, er forsynet med et praktisk skruegjenge på baksiden. Det betyr at denne tunnelen er lettere enn lett å få satt i sitt stretch. Baksiden skrus nemlig bare av, før smykket lett og glides inn gjennom ditt stretch, fra forsiden.

Du velger naturligvis selv om du ønsker den blanke eller den gullfargede modellen. Hvis du velger den gullfargede varianten skal du være oppmerksom på at det kun er selve fronten av smykket som er gullbelagt.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-148
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Er smykket limt? Ja
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel med rose og ring av sten
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder