100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Tunnel med rose og ring av sten

kr 111,20 Så lav som kr 139,00
På lager

Noen stretch-smykker er flotte, andre er unike, mens mange bare er helt enkle og simple. Men så er det også noen helt få stretchsmykker som er så drømmende flotte, at man bare må eie dem. Denne helt vidunderlige tunnelen med et design av en yndig stilfull rose i midten, må helt klart høre til i den siste kategorien.

Rosen som pryder fronten av smykket er som sagt utført, i et ytterst elegant og stilfult design. Den fremstår enkel og praktfull på samme tid, med de rene linjene som på yndig vis danner motivet av den skjønneste rose. Som om det ikke var nok, er rosen ytterligere omkranset av en ring av sten. De funklende flotte klare stenene sitter tett sammen, så man ikke er i tvil om at de rammer inn rosen.

Smykket, som fås fra 5-16 mm. i diameter, er forsynet med et praktisk skruegjenge på baksiden. Det betyr at denne tunnelen er lettere enn lett å få satt i sitt stretch. Baksiden skrus nemlig bare av, før smykket lett og glides inn gjennom ditt stretch, fra forsiden.

Du velger naturligvis selv om du ønsker den blanke eller den gullfargede modellen. Hvis du velger den gullfargede varianten skal du være oppmerksom på at det kun er selve fronten av smykket som er gullbelagt.

Detaljer
NameTunnel med rose og ring av sten
SKUTunnel-148
LåstypeUtvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
DybdeVarierende
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeAlm. belegg
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel med rose og ring av sten
Din vurdering:
Tunnel med rose og ring av sten