SOMMERSALG

100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...

Tunnel med gjenge og innvendig sten

kr 189,00
På lager

Superlekker trendy tunnel, som passer perfekt til deg som gjerne vil gjøre litt ekstra ut av din stretch. Her får du nemlig en tunnel som både er praktisk og unik samt ekstra oppmerksomhetsskapende, alt sammen på én gang. Den flotte tunnelen er dekorert med en skinnende flott sten, som fanger og reflekterer lyset fra alle sider, med sin fasettslipte overflate.

Stenen er fastgjort til bunnen av smykket på innsiden, med en liten sveisning. Selve smykket er laget av kirurgisk stål, som er flott belagt på overflaten. Du kan velge denne tunnelen med enten et kontrastfylt kulsvart belegg, eller et klassiskt gyldent gullbelegg. Den lille stenen på innsiden er også flott rammet inn, i enten svart eller gull, alt avhengig av hvilken farge du velger.

Smykket er uhyre enkelt at få inn og ut, da baksiden på praktisk vis kan skrues av og på når smykket skal inn og ut. Gjengen sitter naturligvis på innsiden så det ikke kommer i kontakt med din hud når du skrur det sammen.

Den lekre tunnelen i det unike designet kan fås i fem forskjellige størrelser. Ved den minste modellen med en diameter på 8 mm. fyller den klare lille stenene nesten hele hullet, mens det ved de større modellene er mer luft imellom stenen og selve tunnelen.

Detaljer
NameTunnel med gjenge og innvendig sten
SKUTunnel-121
LåstypeInnvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10 mm.
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel med gjenge og innvendig sten
Din vurdering:
Tunnel med gjenge og innvendig sten