100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Tunnel med flettet stenmønster

kr 151,20 Så lav som kr 189,00
På lager

Denne tunnelen har et elegant flettet mønsterdesign på fronten, som nærmest kan hypnotisere en. Det flettede designet har samtidig fått små klare stener påsatt. Fronten er laget av messing og etterfølgende farget i tre valgfrie farger. Messingfronten er en smule bredere enn selv tunnelen, hvilket betyr at fronten vil dekke mer av ditt øre. Selve tunnelen er laget av kirurgisk stål, som er en av de materialene de fleste piercingsmykkene blir laget av. Kirurgisk stål brukes til piercinger som er leget.

Som skrevet over, kan smykket velges i en av tre farger, som er henholdsvis blank, gull og rosegullfarget. På de to gullfargede modellene er kontrasten til de klare stenene større enn på den blanke modellen, hvor stenene nærmest går i ett med materialet. Uansett hvilken farge du velger, vil designet og stenfargen være identisk med de andre fargene. Legg merke til at de to minste modellene, 6 og 8 mm. er så små at det ikke har vært mulig å påmontere stener. Men de er så detaljerte i seg selv, at man ikke kan se at de mangler.

Du kan sammen med ditt fargevalg også velge mellom størrelser på 6 - 16 mm. Her er det selve tunnelen du velger mål på - Altså det stykket som sitter inne i selve øret. Så har du et hull på 10 mm. skal du velge 10 mm. i diameter.

Detaljer
NameTunnel med flettet stenmønster
SKUTunnel-33
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde12 mm.
StentypeKubisk zirkonia
Er smykket limt?Ja
BeleggtypeIonimplantering
Antall enheter1 stk.
Sekundær materialeMessing
Er smykket belagt?Ja, hele smykket
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel med flettet stenmønster
Din vurdering:
Tunnel med flettet stenmønster