100 dager returrett
Frakt fra 29 kr. Gratis frakt fra 289 kr.
MVA og tollavgifter inkludert
Laster inn...
%

Tunnel av kirurgisk stål med stener av opalite

kr 151,20 Så lav som kr 189,00
På lager

Tunnels av kirurgisk stål slår aldri feil på byen. De passer til stort sett alt og er både tidløse samt stilrene i deres blanke design. Så hvis du er på utkikk etter et flott allround smykke til ditt øre-stretch, er denne flotte tunnelen et riktig godt tilbud.

Smykket er laget av kirurgisk stål og er forsynt med et skruegjenge slik at baksiden lett kan skrues av når smykket skal settes i samt tas ut. Du behøver til og med ikke å ha et stort stretch for å kunne bruke denne skjønne tunnelen, som fås helt ned til kun 3 mm. i diameter. Vær dog oppmerksom på at jo større diameter, desto flere stener vil det også være plass til i smykket.

De vakre stenene som hele kanten er dekorert med, er laget av noe som kalles opalite. Det er et menneskeskapt materiale som ut over smykkebruk, også anvendes til healende samt meditative formål. Opalite kalles også Tiffany stenen og fås i flere forskjellige flotte farger. I smykket her ses den vakre hvite varianten som går i perfekt samspill med den kjølige looken fra det blanke stålet som stenene sitter innfattet i.

Detaljer
NameTunnel av kirurgisk stål med stener av opalite
SKUTunnel-125
LåstypeUtvendig gjenge
TypeTunnel
MaterialeKirurgisk stål
Dybde10.5 mm.
StentypeOpalite
Er smykket limt?Ja
Antall enheter1 stk.
Skriv din egen vurdering
Du omtaler:Tunnel av kirurgisk stål med stener av opalite
Din vurdering:
Tunnel av kirurgisk stål med stener av opalite