Tunnel av horn og bein med håndskåret blomst

Tilgjengelighet: Utsolgt

Vanlig pris: NOK 109,00

Nå kun: NOK 59,00

Produktbeskrivelse
Detaljer

Det har alltid vært noe "eksklusivt" over smykker laget av horn og bein. Om det er fordi det er materialer som alltid har vært brukt til stretching i forskjellige stammekulturer, også lang tid før man anvente akryl og stål eller om det er fordi materialene stammer fra dyr man ikke kjenner livshistoriene til, er ikke lett å si. Under alle omstendigheter er det i hvert fall mer historie over materialer fra et dyr enn det er fra akryl og stål.

Dette smykket er ingen unntagelse - Selve tunnelen er laget av horn fra en vannbøffel og innlegget som er håndskåret stammer også fra en vannbøffel, bare fra knoklene.

Da bein og horn er noe lettere å arbeide med enn stål er, er det mulig å lage noen flotte design som det også ses på produktbildet.
På den håndskårte fronten har man forsøkt å få et blomsterlignende motiv frem, men med god fantasi ses også tre hjerter eller tre stk. spar, som man kjenner fra kortspill.

Smykket kan velges i størrelser fra 8 mm og helt opp til 25 mm. Størrelsen velger du selv i boksen over.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-86
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Horn
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av horn og bein med håndskåret blomst
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder