Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Tunnel av akryl med utskåret hampblad

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 39,00

Nå kun: NOK 29,25

Produktbeskrivelse
Detaljer

Er du godt oppe i størrelsen på din stretch så har du kanskje erfart at smykker av metall veier en del. Spesielt massive plugs.
Denne tunnel er laget av ren akryl og er dermed utrolig lett, noe som gjør den god og behagelig å gå rundt med til daglig. Tunnelen er blitt støpt i ett, dvs. det er ingen avskruelige deler som med tiden kan falle bort eller noe samlingspunkter som kan irritere øret, men utelukkende bløte avrundede buer som vil sitte perfekt i ditt øre.

Motivet på denne tunnel er det velkjendte hampbladet som man lett kan gjenkjenne på de lange bladene der alle utspringer fra sentrum av smykket. Cannabis, som man fremstiller av planten blir ofte brukt som rusmiddel eller rituellt i noen religioner. I Norge er det ulovlig å dyrke planten men ta det med ro, i denne sammenhengen blir motivet utelukkende brukt som et motiv, noe som ikke er ulovlig. Og uanset hvilken relasjon eller holdning man har til motivet, kan man ikke benekte at det er en flott plante.

Smykket her finnes i seks forskjellige størrelser. Velg din størrelse i boksen over, så sender vi smykket klart til bruk, hurtigst mulig.

Vi anbefaler på det kraftigste at du ikke røyker denne pluggen ;)

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-100
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Farge Grønn
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av akryl med utskåret hampblad
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.