Tunnel av akryl med innvendig glitter

Tilgjengelighet: På lager

NOK 89,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Glitre om kapp med stjernerne på en frostklar vinternatt, hvor du helt sikkert vinner kampen hvis du bærer denne kjempestilige tunnelen med innvendig glitter i ditt øre. Smykket er laget av behagelig og flott sort akryl som er dekorert med en gavmild stripe på innsiden, av skinnende nydelig glitter. Du kan være helt sikker på at dette smykket vil skape blikkfang, så hvis du gjerne vil ses, er denne tunnelen det helt rette valg.

Akryl er et lett og flott materiale, som føles skånsomt og behagelig i øret. Det er særlig et skjønt materiale hvis man er oppe i de litt store størrelser stretch, hvor smykker av tungere typer materialer, slik som stål, godt kan gi en tyngende følelse i øret. Her kommer akrylets lette vekt nemlig virkelig sin bruker til gode.

Smykket her fås faktisk helt opp til 25 mm. i diameter, hvor det ikke kun er ytterst praktisk og behagelig, men også ekstra flott, fordi jo større smykket er, desto mer glitter kan det også romme. Denne tunnelen fås dog også ned til en størrelse på 8 mm. samt en hel masse størrelser der i mellom, så det burde være mulighet for å finne en størrelse som passer, for de fleste.

Der er fritt valg mellom tre skjønne farger, som alle er like så flotte som de er forskjellige. Glitteret fås nemlig enten i en flott sterk blå, en frisk og gøyal rosa, eller den spesielle aurora borealis, som glitrer i mange forskjellige nyanser når lyset treffer den.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-140
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 10.5 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av akryl med innvendig glitter
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder