Info: BodyMod er åpne og vi fortsetter å levere dine piercinger på døra!

Tunnel av akryl med flekker og hjerte

Tilgjengelighet: På lager

Vanlig pris: NOK 79,00

Nå kun: NOK 59,25

Produktbeskrivelse
Detaljer

Virkelig nydelig tunnel av flott rosa akryl, til de litt større stretchene. Denne tunnelen fås nemlig kun fra str. 10-16 mm. i diameter, så hvis du er den heldige eier av et slikt stretch, kan dette kule smykket snart bli ditt.

Flekkene sitter litt tilfeldig plassert, som om en malepensel har blitt ristet over smykket. Flekkene har en mørk nyanse som står i riktig flott kontrast til den fine rosa basisfargen.

Det søte lille hjertet som pryder fronten av denne tunnelen, har et dobbelt hjertedesign. Hjertet er nemlig "hult" inni så det både er hjerteform i den ytre kant samt som en utskjæring midt i hjertet. Og hånden på hjertet så er det bare et urtolig søtt og feminint design. Enhver jomfru burde eie denne yndige tunnelen.

Kjøp det fine smykket med det søte hjertet allerede i dag, så sørger vi for at du får det levert helt til postkassen, med vår superraske levering.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-131
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 13 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel av akryl med flekker og hjerte
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.