Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst i flere farver

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Bær din tunnel på den majestetiske måten med denne ultra flotte og meget detaljerte tunnelen til ditt stretch. Smykket her er spekket med vakre og nydelige motiver, som fremstår i en flott og skarp kontrast grunnet den mørke bakgrunnsfargen. Den imponerende lotusblomsten i midten er selvfølgelig det første som fanger øyet. Blomsten er utført i et pent og fantasifult design, helt fra den innerste midten og ut til spissen av blomsterbladene som når akkurat ut til smykkets kant. Det kan være litt vanskelig å se på bildet, men det er hulrom mellom de ytterste blomsterbladene, så du kan se hele veien gjennom smykket på de større modellene.

Kanten, som rammer den flotte lotusblomsten inn, er en hel romantisk historie for seg. Den består nemlig av striper av små søte hjerter som følger smykkets kant hele veien rundt. Som om det ikke var nok, kan du attpåtil få dette smykket i hele tre forskjellige farger. For den som foretrekker de mer klassiske smykkene. er det naturligvis en blank modell. Men hvis du er typen som gjerne vil skille deg litt ut fra mengden, kan vi også sterkt anbefale både den gullfargede samt den kobberfargede modellen.

Smykket er forsynt med skruegjenge på baksiden, så det er lett å få i og ut. Din nye tunnel med lotusblomst kan dessuten fås i flere forskjellige størrelser, som spenner mellom 5 mm. og 16 mm. i diameter. Så du skal bare velge den størrelsen som passer til ditt stretch, samt den fargen som passer til din personlighet, og du er good to go.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tunnel-147
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis èn av hver modell i settet.
Dybde 12 mm.
Dybde kan du også kalle smykkets "totallengde" og begrepet dekker over avstanden fra fronten av smykket til og med bakenden av smykket. Ta her høyde for kanter, o-ringer etc. Det bærende stykket (det stykket som sitter i øreflippen) kan derfor godt være mindre hvis smykket f.eks. har 1 mm. kanter foran og bak. Så en dybde på 10 mm. med to kanter på 1 mm. vil gi et fritt stykke på 8 mm.
Materiale Kirurgisk stål
Dette smykket er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Tåler du f.eks. smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi vil vi da anbefale deg å kun bruke titanium. Legg merke til at det muligens kun er delen som går gjennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Sekundær materiale Messing
Er smykket belagt? Ja, vedhenget
Vedhenget er laget av et annet materiale enn selve staven og har derfor fått et belegg for å få samme farge som staven.
Beleggtype Alm. belegg
Som teksten over sier, er det snakk om et belegg utenpå et eksisterende materiale. Belegget kan flasse av eller bli misfarget hvis det utsettes for f.eks. klor, shampoo/såpe, sminke, kremer, hårfarge o.l.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produktet.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tunnel af kirurgisk stål med lotusblomst i flere farver
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder