Tungepiercing med fem rastakuler

Tilgjengelighet: På lager

NOK 99,00

Er du allergiker bør du bruke titanium

Produktbeskrivelse
Detaljer

Her får du fem fete kuler og en enkel piercingstav til din tungepiercing, så du alltid kan skifte toppkulen ut. Felles for alle kulene er at de har samme tema, som er rastafarianisme. Det løper en rød tråd gjennom kulene (ikke fysisk), som forbinner dem til den jamaicanske rastabevegelsen. Det er enten i form av fargene rød, gul og grønn eller i form av et hampblad.

Man kan ikke tenke på Jamaica og rastafarianisme uten å tenke på dreadlocks, fargene rød, gul og grønn og hamp. Du får derfor fem kuler, hvor tre av kulene måler 6 mm. og de siste to måler 7 mm. Tre av kulene er laget av kirurgisk stål og de siste to er laget av akryl. Selve staven er også laget av kirurgisk stål og måler 1,6 mm. i tykkelsen og 16 mm. i lengden og har en bunnkule på 5 mm. Med andre ord er det helt sikre materialer delene er laget av.

Du får følgende kuler:

  • Akrylkule i fargene rød, gul og grønn.
  • Svart akrylkule med hvitt og grønt hampblad.
  • Kule av kirurgisk stål med tre striper påmalt.
  • Kule av kirurgisk stål med et gummibelegg på fronten, hvor det er et motiv av et hampblad på en hvit bakgrunn.
  • Kule av kirurgisk stål, også med gummibelegg, hvor det er et motiv av et hampblad på en rastafarget bakgrunn.
Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Tongue-Pack-10
Antall enheter 1 pakke
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Trådtykkelse 1.6 mm.
Trådtykkelsen er målet på et smykkes tykkelse. F.eks. en stavs tykkelse. Det er viktig å vite slik at man vet hvilken gjenge som skal være i kulene man skrur på. Trådtykkelsen skal alltid passe sammen med piercinghullet og gjengene i kulerne man skrur på.
Lengde 16 mm.
Lengden på et smykke blir alltid målt i fugleperspektivs-linje og fra kule til kule. Dvs. en buet stav ikke blir målt langs buen, men i en rett linje fra innersidene av kulene.
Materiale Kirurgisk stål
Smykket her er laget av kirurgisk stål, som er standardmaterialet i piercingbransjen og frigir ikke nikkel. Kan du f.eks. tåle smykker av sølv, så får du ingen problemer med kirurgisk stål. Lider du av nikkelallergi, vil vi heller annbefale deg kun å bruke titanium. Bemerk at det muligens kun er delen som går igennom huden som er laget av kirurgisk stål.
Farge Blandet
Bunnkule 5 mm.
Kulediameter anngir størrelsen av selve kulen. Ved tunge- og navlepiercinger er standarden 5/6 mm. og labrets 2,5 - 4 mm. Jo mindre synlig man ønsker at piercingen skal være, jo mindre kulediameter velger man. Husk å velg korrekt trådtykkelse til.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tungepiercing med fem rastakuler
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder