Tre tickers til tungepiercing

Tilgjengelighet: På lager

NOK 9,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Gjør opplevelsen av din tungepiercing til noe helt spesielt med disse super flotte, og litt frekke tickers. Du får tre av de lekre tickers i ét kjøp, så du kan skifte alt etter hva humøret sier. Materialet er super myk silikon som fås i et hav av forskjellige farger.

De små myke tickers er designet som små badehetter som passer perfekt til tungepiercinger som har et rundt hode, og en kulestørrelse på ca. 6 mm. "Hetten" dras ganske enkelt bare rundt om kulen, og du er good to go! Det skulle ettersigende også være en helt spesiell opplevelse å kysse med en som har en tungepiercing som er utstyrt med de myke tickers.

Du kan velge mellom to forskjellige modeller, alt avhengig av hvordan du ønsker at opplevelsen med de myke tickers i munnen skal være. De små modellene har tickers som er ca. 2 mm. lange, mens de store modellene kan skryte av en ticker-lengde på hele 5 mm. Nå er det selvfølgelig ikke størrelsen som betyr noe, men det bør allikevel nevnes at de 5 mm. lange tickers, dessuten er utstyrt med en myk liten knopp i enden.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode U-85
Antall enheter 3 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Silikon
Det er absolutt ikke nikkel i silikon. Så du kan ta det helt rolig - Det er bare et trykt og flott mykt materiale.
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Tre tickers til tungepiercing
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder