• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Finn en masse tilbud hos BodyMod.no

Hos BodyMod.no kan du finne et hav av forskjellige tilbud innen for piercinggenren. Vi har ofte tilbud på alt fra flotte brystpiercinger til de såkalte fakepiercinger. Her på siden kan du slå deg løs i våre mange tilbud. Ta deg gjerne god tid til å lese våre tilbudsprodukter gjennom. Men bruk ikke for lang tid. Alle våre tilbud er tidsbegrenset og det er først til mølla, da de kun gjelder så lenge lageret rekker.

Finn et godt tilbud og gjør et kupp

Som sagt har vi her hos BodyMod.no en masse forskjellige tilbud på våre produkter. Derfor anbefaler vi at du jevnlig holder øye med denne siden, hvis du vil sikre deg noen av våre fantastiske tilbud for din venn eller venninne. Du har mulighet for å spare mye penger ved å benytte deg av vårt produkttilbud. Ja, vi vil faktisk gå så langt å si at du i mange tilfeller har mulighet for å gjøre et skikkelig kupp!

Selvom våre tilbudsprodukter er så billige, så er det ikke ensbetydende med at kvaliteten er lav. Kvaliteten er stadig like høy som våre andre produkter til normal pris. Derfor kan du trygt bestille noen av våre tilbudsprodukter her på siden uten å frykte for om kvaliteten er god nok. Hvis du bestiller en ny piercing, bør du overveie å kjøpe noen pleieprodukter med. Når man utskifter sine piercinger, er det nemlig veldig vigtig å få renset sitt hull, så det ikke oppstår betennelse eller annen form for sykdom. På vår pleieproduktside har vi et stort utvalg av forskjellige pleieprodukter.

Tilbud på forskellige piercinger

Her på tilbudssiden har vi titt og ofte satt forskellige piercinger til salg for veldig lave priser. Derfor kan du nesten alltid finne en piercing til meget billig pris. Se selv over hvilke modeller du kan spare store beløp på i øyeblikket.. Det er noe for enhver smak. Hvis du liker å skifte din piercing engang imellom, så benytt deg gjerne av våre tilbud på piercinger. Så er du fri for å måtte betale full pris hver gang.

Hvis du ikke synes at du kan finne noe som faller i smak på tilbudssiden, så prøv å sjekk ut vår utsalgsside. Vi har nemlig også en utsalgsside, hvor prisene er enda lavere og utvalget enda større.

Mangler du en god gaveide?

Hvis du for eksempel skal i bursdag og du ikke aner hva du skal gi i gave, så kan du med fordel finne et godt tilbud her på siden og gi det. Hvis din venn eller venninne interesserer seg for piercinger og alt hva som tilhører, så blir han eller hun sikkert veldig glad for å få en ekstra piercing til samlingen.

Vi håper at du finner et godt tilbud.

Abonner på RSS Feed