Taper med zebrastriper

Tilgjengelighet: På lager

NOK 49,00
Produktbeskrivelse
Detaljer

Slipp din indre tiger, eller rettere sakt, zebra fri, med denne lekre taperen som på alle måter er med på notene. Noen stretchere bruker kun tapers som rent stretching verktøy mens andre også har fått øynene opp for at de mange forskjellige flotte taperene også kan brukes som smykker. Hvis du hører til i sistnevnte kategori, så har denne flotte taperen med zebrastriper sikkert allerede fanget din oppmerksomhet.

Denne taperen er helt tradisjonell i sin utformning med et kjegleformet design, hvor det målet du velger å kjøpe den i, svarer til diameteren i den brede enden av taperen. Men her stopper også likheten, for denne unike taperen er ikke bare ensfarget som så mange andre. Nei denne taperen er hvit i bunnen og er så blitt tilført noen frekke svarte zebrastriper som virkelig gir dette smykket en toppmoderne look.

Smykket er unisex og kan dermed brukes av både jenter og gutter. I tillegg fås det i et hav av størrelser, alt fra 2 mm. og helt opp til 10 mm. i diameter. Så skynd deg å velge din ønskede størrelse i boksen ved siden av bildet, før du legger din nye flotte taper med zebrastriper i kurven og fortsetter med din bestilling.

Tilleggsinformasjon
Tilleggsinformasjon
Varekode Taper-26
Antall enheter 1 stk.
Ikke alle personer har bruk for to smykker. Derfor selger vi ikke våre piercingsmykker i sett. Derfor er prisen på piercingsmykkene alltid pr. stk. med mindre annet er angitt. I sett er prisen selvfølgelig pr. sett og ikke pr. stk. i settet. Ved sett er det naturligvis én av hver modell i settet.
Materiale Akryl
Smykket her er laget i akryl, som er et sikkert plastikkmateriale, som absolutt ikke har nikkel i seg. Ut over nikkel inneholder det heller ingen andre farlige stoffer - Så du behøver slett ikke å være nervøs.
Er smykket belagt? Ja, hele smykket
Smykket har fått en overflatebehandling. Ett belegg vil med tiden falle av.
Farge Svart/Hvit
Fortrydelsesret Ja
Du har 30 dages full returrett på dette produkt.
Produktomtaler
Omtaler fra kunder (2)
Kult design
Karakter
Utseendet på denne taperen er super kult, men den er bare vanskeligere å stretche med da den lettt faller ut. Review by Laura W
Funky look
Karakter
Taperen ser sykt nice ut og den virker som den skal... Intet i veien her. 5 stjerner! Review by Martin
Skriv din egen omtale
You're reviewing: Taper med zebrastriper
Hvordan vurderer du dette produktet? *
  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter
Legg til bilde

Få en rabattkode på 10% som du kan bruke ved ditt neste kjøp, ved å legge til bilder av tidligere kjøpte produkter.

Har du kjøpt dette produktet, og kunne tenkt deg å vise det fram til andre? Da kan du her legge til opp til tre bilder av produktet. Er det snakk om smykker foretrekkes bilder hvor man har smykket på.
Merk deg at denne seksjonen er til for å selge produktet til andre kunder, og bildene skal derfor være av god kvalitet

Det utsendes en rabattkode på 10% på email for hvert godkjente bilde.

Levering

Hos BodyMod.no ønsker vi kun glade og fornøyde kunder. Glad og fornøyd er man når man har fått en god opplevelse. Derfor tilbyr vi både expresspost samt hele 30 dages full returrett på dine ordre. Det eneste vi krever er at de bestilte varene ikke har vært ute av den forseglede emballasjen. Vi kan nemlig ikke selge brukte smykker igjen. Husk også på, at vi sender din ordre samme dag som den er bestilt, hvis du bestiller innen 15.00 fra mandag til fredag. Vi sender også gratis, hvis du bestiller for mer enn 299,- kr.
Alle ordrer blir sendt med alminnelig brevpost, så du behøver ikke være hjemme når posten kommer - Pakken blir levert direkte til din postkasse. Husk derfor på at navnet ordren bestilles i, må stå klart og tydelig på postkassen. Vær også oppmerksom på at adressen du taster inn er korrekt.

Skulle du ha noen spørsmål om levering og returnering av en ordre, så ikke nøl med å kontakte oss. Du kan enten ta kontakt gjennom vår livechat, telefon eller kontaktformular - Henvender du deg i forbindelse med en ordre du har bestilt, så ha gjerne ditt ordrenummer klart slik at vi hurtig kan assistere deg.

Kundebilleder