• 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Gratis frakt
  Ved ordre over 299,- kr. Ellers 29,- kr. i frakt
 • Rask frakt
  3-8 dagers levering til hele Norge
 • Godkjent av Klarna
  Fast Klarna gebyr: 19,- kr.

Vare 1 til 48 av totalt 49

per side

Side:
 1. 1
 2. 2

Vare 1 til 48 av totalt 49

per side

Side:
 1. 1
 2. 2
 • 30 dagers returrett
  Få smykkene i hånden og vurder selv
 • Trustpilot
  Over 500 positive anmeldelser ().
 • Rask kundeservice
  Telefon og e-post, alle hverdager fra 10-15:30

Tunnels av kirurgisk stål

Tunnels av kirurgisk stål er et veldig flott smykke til stretching som både virker kult og elegant på samme tid. Kirurgisk stål er et kvalitetsfylt materiale som kler de fleste. Under kan du lese mye mer om tunnels av kirurgisk stål. Du kan bl.a. lese om fordelene og ulempene ved materialet samt hvordan kirurgisk stål både kan være kult og elegant på samme tid.

Stort utvalg av tunnels laget av kirurgisk stål

Hos BodyMod.no har vi et stort utvalg av tunnels laget i kirurgisk stål. Vi har et stort utvalg fordi vi ønsker å gi deg de beste mulighetene for å velge et smykke som nettopp du kan like. Hos oss finner du tunnels i mange forskjellige farger og utsmykkninger.

Send et kult og eksklusivt signal med denne typen smykke

Tunnels laget av kirurgisk stål kan spesielt brukes til å piff oppe ditt outfit. Ved å gå med en tunnel laget av kirurgisk stål sender du et kult og eksklusivt signal. Men denne type tunnels kan også sende et elegant signal. Det handler mye om hvilke klær du har på deg. Hvis du går mye i lærjakke og generelt har et rocka-look, så vil du uten tvil sende tøffe signaler. Hvis du derimot går i mer feminine klær og velger en tunnel som er utstyrt med stein, så vil du sende et mer elegant signal.

Når du skal velge din tunnel sitt utseende, så handler det mye om hvordan din stil er. Normalt sett vil man jo gjerne matche sin stil og tunnel, slik at man får en gjennomført look. Der er ingen tvil om at du vil finne en tunnel som passer deg. Vi har nemlig et stort utvalg av tunnels av kirurgisk stål, og det at det kan være vannskelig å velge – kaller vi for et luksusproblem.

Fordeler og ulemper ved å bruke tunnels av kirurgisk stål

Det er ingen tvil om at tunnels laget av kirurgisk stål er utrolig flott og ser veldig elegant ut. Den klare fordelen med tunnels av kirurgisk stål er at man med en slik i øreflippen gir et veldig eksklusivt og kult intrykk. I tilegg er kirurgisk stål også mye billigere enn for eksempel titanium. Det betyr at du kan kjøpe et flott smykke til øret for en billige penge. I tillegg kan tunnels av kirurgisk stål også steriliseres, noe akryltunnels ikke kan.

For noen personer kan tunnels i kirurgisk stål være en ulempe utelukkende på grunn av vekten. Da kirurgisk stål er noe tyngere enn for eksempel akryl, kan noen føle at det blir for tungt for øreflippen å bære. Men det er veldig forskellig fra person til person om man føler det blir for tungt, også fra smykke til smykke. Derfor er ulempen med vekten i bunn og grunn en smaksak. Man kunne evt. løse problemet ved å kjøpe en tunnel av akryl og en av kirurgisk stål med hensikt å skifte når øreflippen blir for trett til å bære stålet.

Vi håper at du velger en tunnel som faller deg i smak.